2020. október 25. vasárnapBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ha nem csurran, cseppen: kis locsolókalauz

Kassay Réka 2007. április 09. 10:15, utolsó frissítés: 2007. április 06. 12:03

Szappanos víz, citromlé whiskysüvegben esetleg vanília-aromájú kékszesz: hogyan könnyebb bevágódni a különböző nőtípusoknál?

Hol van már az a tavalyi kis izé?

– teszik fel a kérdést a férfiak hétfő reggel, amikor már a gyerekek ott toporognak az ajtó előtt. A nők pedig minden évben megfogadják, hogy soha többet nem adják kölcsön nekik a parfümjeiket, bármennyire ígérik, hogy vigyáznak rá. A férfiak meg hiába döntik el minden évben, hogy a locsolkodás kiment a divatból, nem érdemes időt pazarolni rá, a végén mindig ott vakaróznak, csak abban bízva, hogy párjuk kitalál valamit.

Egy rögtönzött messengeres felmérés azt mutatja, vannak azért olyanok is, akik már rájöttek: a nők mennyivel hálásabbak, ha valami csalás folytán megússzák a húsvéti parfümáradatot.Azoknak pedig, akik azt vágják zsebre ami anyuci-apuci-párocska-hugica stb. jóvoltából a kezük ügyébe akad, összegyűjtöttünk néhány tippet. Ha ezeket betartják, nem egyetlen nőt kímélnek meg, hanem az összeset. Tehát: hogyan könnyebb bevágódni a különböző nőtípusoknál?Aki ehhez hasonló jelzéssel találkozik, az számíthat rá, hogy a ház virágszálai még a locsolóverset is megkövetelik, mielőtt beengednék a lakásba. Viszont itt nem szívbajos nőkkel van dolga, úgyhogy vízipisztoly, szódavizes üveg, sőt, akár a vödör víz is szóba jöhet, ha megfelelőképpen el tudják rejteni.Aki mégis túl csórónak érzi a színtelen-szagtalan-íztelen locsolkodást, az kipróbálhatja a másik régi trükköt, a szappanos vizet. Ez is megkíméli a nőt a napi háromszori hajmosástól. Veszélye viszont, hogy könnyen le lehet vele bukni, mert zavaros és még habzik is. Nagynéni, tanító néni, keresztmama, idősebb rokon esetében ideális, ő úgysem azt nézi. Főleg egy ilyen cuki, maci alakú, pumpás üvegben.A citrusfélék serkentő hatásúak, jókedvre derítenek, fokozzák a pozitív energiákat. A kedvenc kolléganő, osztálytársnő, legjobb barátnő biztosan díjazza, ha narancs-aromával vagy egyszerű citromlével illatosított vizet csepegtetnek a nyakába, akár egy ilyen kis whiskys üvegből. Ő az, akinek meg sem fordul a fejében, hogy a szükség szüli ezeket az eredeti megoldásokat. És bizonyára a locsolónak járó jutalom sem marad el.Egy ilyen üveggel lehet jól bevágódni annál a nőnél, aki presztízskérdésnek tekinti a locsolkodási akciót. Ajánlatos itt víz helyett kékszeszt használni és erős aromát, akár többfélét is (pl. rózsa, levendula, vanília, jázmin, stb.) belekeverni. Ő biztosan nem bánja, ha még jó sokáig érződik a népszerűségének hatása.A legeslegnépszerűbb nőnél úgy érdemes próbálkozni, ha a vendég e jeles napon is érezteti vele, hogy ő az első. Érdemes tehát az orra előtt kibontani ezt a csomagolást, szinte mindegy is hogy mi van benne. A locsolást már úgysem biztos, hogy meg tudja várni, nála ugyanis mindig teltház van. A legelső benyomás számít.A végzet asszonya típusú nő, a főnöknő, a feminista nő minden apró részletet alaposan megfigyel és megjegyez, így biztosan ennek a jelentőségteljes üvegnek a címkéjét is. Mint ahogy azt is, hogy mi van benne. Ezért ajánlatos a tartalmát valami másra cserélni. A címke megfelel a kapcsolat koncepciójának, az maradhat.Az ártatlan nő akkor a leghálásabb, ha nem a hervadástól akarják mindenáron megóvni. Ezért csak ilyen apró cseppeket potyogtató üvegecskével érdemes nála próbálkozni. Az üveg eredeti szagának elnyomása végett itt is jobb víz helyett alkoholt használni, és még egy kis aroma is belefér A fahéjért meg a borsért sem kell a szomszéd utcába menni, és mindkettőnek vágyfokozó hatása van.

Mindezen ismeretek birtokában remélhetjük, hogy a férfi majd annyiféle locsolóüveget vág a zsebébe, ahány félék vagyunk... Vagy legalább azt, hogy most az egyszer nem veszíti el a kölcsönkapott parfümöt.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS