2022. január 20. csütörtökFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Noname kreációk és tortásított kertitörpe

B.P.E. 2007. január 29. 15:53, utolsó frissítés: 15:38

Az esküvő és a giccs között könnyű egyenlőségjelet tenni. A kolozsvári szakvásártól azt vártuk, hogy megcáfolja ezt az előítéletünket, de nem jártunk sok sikerrel.
Nem is gondolná az ember, hogy ennyien akarnak házasodni: kígyózó sor fogadott a hétvégi esküvői kiállításon a kolozsvári Expo Transilvania előtt. A rendezvény elsődleges célja a kiállítás, a cégek bemutatkozása volt, a vásárjelleg ebből adódóan menyasszonyi ruhák próbálgatásában, tea- és kávéstandban merült ki.


Esküvői meghívókat három cég katalógusából válogathattunk, darabjáért 10 és 60 lej közötti árat kérnek. Nekünk csak egy olasz cég kínálata tetszett, a többi, hát…
A menyasszonyi frizurát 100 lejért vállalják be, de az expón ingyen készítettek próbafrézit. Ha pedig a cuccokat külön-külön nehezünkre esik beszerezni, lehet teljes csomagot is rendelni, filmezéssel, fotózással, székhuzattal, boltívvel, vörös szőnyeggel, műanyag oszlopokkal, virágcsokrokkal, gyertyákkal, szalagokkal, pezsgővel és poharakkal, tűzijátékkal, szalvétával, meghívókkal, menyasszonyi és vőlegényi ruhával együtt… mindössze 1999 euróért.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS