2021. október 25. hétfőBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Amikor Jézus Aliennel és Predatorral lakik

szerk. 2006. január 30. 18:19, utolsó frissítés: 17:33

Rendszergazda-humor, menedzser-abszurd és műanyag-szörnyecskék: #b#netes képregény-ajánlónk#/b#.


Szado-mazo költészet

A "képregény" Joey baljós, meditatív szövegeiből és Emily különös hangulatú fotóiból áll össze. Az eredmény hátborzongató, kegyetlen, és még valami (ide sok kifejezést írtam, de mivel egyik sem talált, töröltem).
A képregényért klikk ide!


Rendszergazda-humor

Hogyha napi minimum nyolc, de inkább több időt töltesz online és lábtörésen kívül már nagyjából minden megesett veled a képernyő előtt, akkor welcome to the club. Figyelem: a poénokat azért nem érted néha, mert egyesek kifejezetten tech-őrülteknek lettek kitalálva. Például ha a lenti szöveget viccesnek találod, írj nekünk!A képregényért klikk ide!


Menedzser-abszurd

A multinacionális cégek túlszabályozottságáról, illetve az emiatt adódó hülye helyzetekről szól Scott Adams sorozata. A szerző rajta van az EFMD által összeállított, 50 legbefolyásosabb menedzsment-gondolkodó toplistáján, a képregény alapján pedig jól kijött volna Kafkával...A képregényért klikk ide!


Alien, Predator és Jézus barátok

Képzeljétek el a nőcsábász Alient és a rövidlátó Predatort, amint közösen bérelnek egy new york-i szobát. Hogy a helyzet még bizarrabb legyen, egy ideig Jézus, az isteni baseball-játékos is betársul, és közösen élik egy nagyvárosi átlag-amerikai frusztrációkkal teli életét.A képregényért klikk ide!


(Kelemen Zoltán programozó kedvenc képregényei közül válogattunk – technikai tanácsadás-blogja a Transindex címoldalának átalakításáról itt olvasható.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS