2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Milyen pasi kell a nőknek augusztusban?

B. A. M. 2005. augusztus 09. 16:21, utolsó frissítés: 15:35

A skála igen széles, körültekintő választást feltételez. Ajánlatunk.

Hidegvérű lányoknak magányos nyári éjszakákra ajánljuk a csokibarna bőrű, szűk fehér sortot, testre feszülő izominget, divatos butik-papucsot, vizes hatású zselézett frizurát, sötét napszemüveget viselő pasit. Ő igazi strandi nyuszi: kicsit olyan, mintha Banderast keresztezték volna Jason Donovannal. Nem árt szem előtt tartani: a napsütötte bőr alatt nem biztos, hogy forró vér buzog.


Családbarát nőknek


hosszú iraki vakációkhoz jól jöhet a hosszú, vasalt élű nadrágot, csíkos rövid ujjú inget, klasszikus szandált viselő pasi, aki felségével és terhes barátnőjével lakik a szemközti lépcsőházban.
Magyarbarát hölgyek

augusztusi estéiket eltölthetik a fehér, esetleg sötétkék frottír zoknit, barna bőrszandált, zizegős füss-füss rövidnadrágot, Magyar vagyok, nem piskóta feliratú fehér trikót, és finoman domborodó pocakot viselő fiatalemberrel.

Általában a szomszédban lakik (a miért pont ő-kérdés mellőzendő), és többnyire lehetetlen eldönteni, hogy életunt géplakatos, vagy a lét megannyi fájdalmával küzdő filozófus-e.

A titok egyszerűen feloldható a te mit gondolsz a lét és idő kettősségének furcsa meglévőségéről, mint olyanról-kérdéssel. Ha nem válaszol, akkor filozófus.


Szabadságra vágyó nőknek

atlétika-világversenyek idejére ajánljuk a fenti stílusban öltözködő, ámde fehér sportcipőt viselő, virgonc alakot, aki ezekben a napokban reggelente mindig dzsoggingol. Azért nem árt szemügyre venni, amikor éppen hazafelé tart: amennyiben két sörrel kezében közeleg, a mentális atlétával van dolgunk, és biztosak lehetünk benne, hogy az atlétika vb kora reggeli döntőjének szünetében futott ki némi segédanyagért.

Amennyiben sör nélkül jön, igazi atlétát tisztelhetünk benne. Ha igazi atléta, felejtendő: még a végén a napos nyári reggeleken nekünk is kocognunk kell, pedig így is van már elég bajunk.

(Megjegyzés: a mentális atléta csupán alfaja a mentális sportoló pasasok csoportjának. Ide oly sok férfiú tartozik, hogy külső paraméterek alapján lehetetlen lenne leírnunk őket. A csoport jellemzői többnyire azokon a nyarakon figyelhetők meg a leg-letisztultabban, amikor foci világ- vagy Európa bajnokságokat szerveznek. Tehát igen gyakran.)


Kánikulától szenvedő leányok

válasszanak hideg férfiakat. A skála igen széles a svédszőke, finom öltönyt viselő bankártól, a nyáron is csíkos-ujjú tréningfelsőt, hosszú farmert, elnőtt hajat illetve fa nyakéket hordó, a tüdőbeteg angol underground-énekesekre emlékeztető ifjakig. Persze, minden attól függ, hogy a párkereső hölgyek bankban, könyvtárban, múzeumban, netán koncerteken fordulnak-e meg leginkább nyaranta.

Vakmerő, és feltűnést kedvelő csajok

a kulturális sokszínűség jegyében európai tapasztalat-szerző körútra indult afro-amerikai barátjukkal látogassanak el a Magyar Szigetre.


A magyar narancsot szerető hölgyek

pedig... nézzenek be a nagyszobába.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS