2023. január 30. hétfőMartina, Gerda
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Karneváli hangulat az Igen-flashmobon

szerk. 2005. március 10. 20:33, utolsó frissítés: 2022. február 13. 15:19

A 25-28 résztvevő először megfürdött a médiában, aztán hazament, és a kádban vett forró fürdőt. Politikai utalások nem voltak, jókedv-vidámság igen – legalábbis mi jól szórakoztunk.


A pozitív flashmobról a pozitivblog.freeblog.hu honlapról értesülhettek a résztvevők, ahol a következő szöveget olvashatták:

Legalább egy perccel 17.00 előtt légy a helyszínen. Legyen nálad egy tárgy, amelyre jól láthatóan rá van írva a szó: IGEN. Légy kreatív a tárgy kiválasztásában. Légy derűs, mosolyogj, örülj a tavasznak! 17.10-kor fordulj sarkon és menj el!


Miért ez a flashmob? Mert az IGEN emberibb, mint a NEM. Mert az IGEN-t nem tesszük függővé attól, hogy valaki NEM-et mond nekünk. Mert az IGEN-re törekedni JÓ.

Fontos, hogy te is velünk légy és hogy szólj másoknak is! Szerezz magadnak és környezetednek 10, feltételek nélküli pozitív percet!


Milyen cuccos kis villanykörte...Milyen cuccos kis villanykörte...

Bio szilvabefőttön osztoztak a résztvevőkBio szilvabefőttön osztoztak a résztvevőkHárom billentyűzetből raktam össze - árulta el az alkotóHárom billentyűzetből raktam össze - árulta el az alkotó


Zene, tavasz, csoki, szerelem...Zene, tavasz, csoki, szerelem...Fotók: Gozner Gertrud, Mihály László

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS