2024. február 27. keddÁkos, Bátor
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Légy 2022-ben is a Transindex támogatója!

szerk. 2022. január 06. 10:57, utolsó frissítés: 10:58

Főcze János, Keszeg Anna, Vallasek Júlia, Váradi Izabella és Zágoni Balázs is úgy gondolja, hogy a minőségi tartalomra megéri áldozni.


Idén is folytatódik a tavaly év végén elindított támogatási kampányunk, mert az új évvel az anyagi problémáink sajnos nem párologtak el. Érkeztek további támogatói videók is, az egyikben például olyan bókot kaptunk, "hogyha Kolozsvár New York volna, akkor a Transindex volna a New York Times".

Köszönjük az újabb kiállásokat és támogatásokat, azon vagyunk, hogy minőségi és fontos fóruma maradjunk a közös erdélyi - és persze nem csak - témáinknak. Hamarosan újabb részleteket közlünk majd a gyűjtésről, addig is nézzétek meg, mit gondolnak rólunk mások! (És iratkozzatok fel a hajnali hírlevelünkre is, ha tudni szeretnétek, hogy mi jár éppen a szerkesztőség fejében.)

Főcze János történész:Keszeg Anna kultúrakutató:Vallasek Júlia irodalomtörténész:Váradi Izabella oktatási szakember:Zágoni Balázs író:Ha kíváncsi vagy más értelmiségiek, közszereplők véleményére is a Transindexről, itt nézheted meg, hogy kik támogattak minket eddig:

>> Czika Tihamér, Demény Péter, László Noémi, Szőcs Edgár és Toró Tibor

>> Parászka Boróka, Péter László, Szilágyi Júlia, Szilágyi-Gál Mihály, a Milvus csoport, a Szomszédnéni és az UH.ro szerkesztősége

>> Smaranda Enache, Kiss Tamás, Kovács Péter, Szabó T. Anna, Szász Levente, Szűcs László és Tompa Andrea

>> Balázs Imre József, Gyöngyösi Csilla, Plainer Zsuzsa, Székely Csaba, T. Szabó Csaba és Zsigmond Csilla

>> Balla Zsófia, Csibi Magor, Nyári Krisztián, Keszeg Vilmos, Szász Attila és az Átlátszó Erdély

>> Gáspárik Attila, Stefano Bottoni, Selyem Zsuzsa, Tamás Gáspár Miklós és Vida Gábor

Köszönjük mindenkinek a kiállást, és arra kérünk, ha még nem tetted meg, légy te is a havi előfizetőnk, hogy a Transindex tovább működhessen. KATT IDE és TÁMOGASS!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS