2022. január 17. hétfőAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Viszont kívánjuk! Idén is megmutatjuk a kedvenc karácsonyi üdvözleteinket

szerk. 2021. december 26. 16:17, utolsó frissítés: 2022. január 01. 11:33

Sőt, premierként egy sajátot is mutatunk.


Karácsonyi üdvözletküldésnek (és nem csak a karácsonyiaknak) újra reneszánsza van, ezt már abból is tudjuk, hogy idén rég nem látott mennyiségben kaptunk képeslapokat, és olyanok is küldtek, akiktől réges-régen nem érkezett semmi. Ennek nagyon örülünk, és


mindenkinek viszont kívánjuk!

Ugyanakkor egy csalódottság is keveredik az örömünkbe, mert rég nem éreztük azt, hogy ennyi egyenüdvözletet kaptunk volna, mintha mindenik ugyanolyan lenne. Azt sem nagyon lehet rájuk mondani, hogy giccses és ronda, de nyugodt lelkiismerettel elámulni sem tudunk, inkább csak hümmögünk. Ennek fényében fogadjátok a válogatásunkat a kedvenceinkből.

Az idei abszolút kedvencünk, amely remekül ragadja meg a karácsonyaink legnagyobb kétségét! Telitalálat!Az idei abszolút kedvencünk, amely remekül ragadja meg a karácsonyaink legnagyobb kétségét! Telitalálat!

A karácsonyfává karcsúsodó széksorok is olyan ötlet, amivel nem találkoztunk korábban, pedig már számos színházi üdvözletet láttunk. Mindenképp itt a helye!A karácsonyfává karcsúsodó széksorok is olyan ötlet, amivel nem találkoztunk korábban, pedig már számos színházi üdvözletet láttunk. Mindenképp itt a helye!

Karácsonykor egy giccset is jobban viseljük, csak ezért kerülhetett be az budapesti operaház üdvözlete, mert erre a lapra jutott bőven belőle. Karácsonykor egy giccset is jobban viseljük, csak ezért kerülhetett be az budapesti operaház üdvözlete, mert erre a lapra jutott bőven belőle.

Ha a karácsony a szeretet ünnepe, akkor ez egy tökéletes üdvözlet a Háromszék Táncegyüttestől! Egy táncospárnak ennél szerelmetesebb tekintetet el sem tudnánk képzelni.Ha a karácsony a szeretet ünnepe, akkor ez egy tökéletes üdvözlet a Háromszék Táncegyüttestől! Egy táncospárnak ennél szerelmetesebb tekintetet el sem tudnánk képzelni.


Az előadóművészek után még maradunk a kulturális intézményeknél. Múzeumok, galériák és művészeti központok következnek. Azt is mondhatnánk könnyű dolguk van, ha kiválasztanak egy szép műtárgyukról készült képet, már meg is oldották a képeslapkérdést. Nem véletlen választották többen is ezt a módszer.

Elsőként Györkös Mányi Albert festményével kívánunk minden jót. Elsőként Györkös Mányi Albert festményével kívánunk minden jót.

A nagybányai művésztelep második nemzedékénekhez tartozó alkotó, Börtsök Samu festményét láthatjátok. A nagybányai művésztelep második nemzedékénekhez tartozó alkotó, Börtsök Samu festményét láthatjátok.

Aurel Ciupe festőművész képe is remek választás. Aurel Ciupe festőművész képe is remek választás.

Az Untold szervezői is hűek magukhoz, és a legvarázslatosabb karácsonyi lénnyel kívánnak ünnepet!Az Untold szervezői is hűek magukhoz, és a legvarázslatosabb karácsonyi lénnyel kívánnak ünnepet!

Azt nem tudjuk, hogy pontosan mit is látunk a képen, de az biztosnak tűnik, hogy csak a könyveken keresztül jutunk el karácsonyhoz. Ezzel pedig nem vitatkozunk!Azt nem tudjuk, hogy pontosan mit is látunk a képen, de az biztosnak tűnik, hogy csak a könyveken keresztül jutunk el karácsonyhoz. Ezzel pedig nem vitatkozunk!

Az Erdélyi Múzeum-Egyesület üdvözlete szerint a tökéletes karácsonyhoz sem kell más csak egy könyv és forrók kakaó! Az Erdélyi Múzeum-Egyesület üdvözlete szerint a tökéletes karácsonyhoz sem kell más csak egy könyv és forrók kakaó!


Ha már az írott szónál tartunk, akkor mutatunk néhány üdvözletet a kollégáktól is.

Ennél Napsugarasabb üdvözletet el sem tudnánk képzelni, tökéletes! Ennél Napsugarasabb üdvözletet el sem tudnánk képzelni, tökéletes!

Nem kevésbé telitalálat a Filmtett üdvözlete a kedvenc idei Nem kevésbé telitalálat a Filmtett üdvözlete a kedvenc idei "előzetesünkkel". A részletekért lást az idei legjeinket.


A korábbi években rendre kihagytuk a politikusi üdvözleteket, idén viszont válogattunk a közéleti szereplők képeslapjaiból is.

Amióta Kereskényi Gábor szatmárnémeti polgármestere, érezhető, hogy törekednek a város kommunikációjának az egységesítésére. Ebben jelent új szintet, hogy a városi adventi koszorún is látott jellegzetes szatmári épületek tűnnek fel Szatmárnémeti üdvözletén is. Pont ezért választottuk be.Amióta Kereskényi Gábor szatmárnémeti polgármestere, érezhető, hogy törekednek a város kommunikációjának az egységesítésére. Ebben jelent új szintet, hogy a városi adventi koszorún is látott jellegzetes szatmári épületek tűnnek fel Szatmárnémeti üdvözletén is. Pont ezért választottuk be.

Vincze Loránt az üdvözletén is a karácsony keresztény gyökereire figyelmeztet, hogy Jézus születését ünnepeljük. Igazi politikusi hozzáállás. Vincze Loránt az üdvözletén is a karácsony keresztény gyökereire figyelmeztet, hogy Jézus születését ünnepeljük. Igazi politikusi hozzáállás.

A Fenntartható Fejlődésért Igazgatóság azzal lépet szintet, hogy még a képeslapjáról sem felejtette el megemlíteni, hogy milyen forrásból sikerült megvalósítani.A Fenntartható Fejlődésért Igazgatóság azzal lépet szintet, hogy még a képeslapjáról sem felejtette el megemlíteni, hogy milyen forrásból sikerült megvalósítani.

A Communitas üdvözletének a pofonegyszerűsége a meggyőző. Pont ennyi is elég.A Communitas üdvözletének a pofonegyszerűsége a meggyőző. Pont ennyi is elég.

Ábrákat, diagrammokat és függvényeket idéz a Bálványos Intézet lapja, kutatóktól nem is vártunk mást. Ábrákat, diagrammokat és függvényeket idéz a Bálványos Intézet lapja, kutatóktól nem is vártunk mást.


BÓNUSZ!

A korábbi években a Transindex nem küldött soha képeslapot, most viszont készültünk valami ilyesmivel, úgy korrekt, ha ezt is megmutatjuk és megkommentáljuk.

Végül is tökéletesen jellemez. Mivel az utolsó utáni pillanatban döntöttük el, hogy jó lenne valamit megosztani, ezért nem szerkesztettünk külön üdvözletet, hanem Márkos Tamás kollégánktól kértünk néhány fotót. Végül erre a hangulatos, de ugyanakkor kellően homályosra esett a választásunk. Pont, mint a Transindex, nem igaz?Végül is tökéletesen jellemez. Mivel az utolsó utáni pillanatban döntöttük el, hogy jó lenne valamit megosztani, ezért nem szerkesztettünk külön üdvözletet, hanem Márkos Tamás kollégánktól kértünk néhány fotót. Végül erre a hangulatos, de ugyanakkor kellően homályosra esett a választásunk. Pont, mint a Transindex, nem igaz?

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS