2022. január 17. hétfőAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kell egy hely, ahol lefolytathatjuk a közvitáinkat. Köszönjük az újabb támogatói videókat!

szerk. 2021. december 17. 16:47, utolsó frissítés: 17:21

Czika Tihamér, Demény Péter, László Noémi, Szőcs Edgár és Toró Tibor is "bevallotta", hogy fontos számára, hogy a Transindex a közviták és a különböző vélemények fórumaként továbbra is megmaradjon.


Adománygyűjtési kampányunkhoz nagyon sokan csatlakoztak már az elmúlt több mint egy hónapban: itt mutatjuk a legújabb támogatói videókat, és ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eddig adományozott a számunkra!

Ha számodra is fontos, hogy a szólásszabadság és a vélemények sokszínűsége, akkor, kérünk, csatlakozz a havi előfőzetőink táborához, akik máris 165-en vannak!

Czika Tihamér diplomata
Demény Péter író, publicistaLászló Noémi költőSzőcs Edgár, az Azopan Fotóarchívum ötletgazdájaToró Tibor politológusHa kíváncsi vagy más értelmiségiek, közszereplők véleményére is a Transindexről, itt nézheted meg, hogy kik támogattak eddig minket:

>> Parászka Boróka, Péter László, Szilágyi Júlia, Szilágyi-Gál Mihály, a Milvus csoport, a Szomszédnéni és az UH.ro szerkesztősége

>> Smaranda Enache, Kiss Tamás, Kovács Péter, Szabó T. Anna, Szász Levente, Szűcs László és Tompa Andrea

>> Balázs Imre József, Gyöngyösi Csilla, Plainer Zsuzsa, Székely Csaba, T. Szabó Csaba és Zsigmond Csilla

>> Balla Zsófia, Csibi Magor, Nyári Krisztián, Keszeg Vilmos, Szász Attila és az Átlátszó Erdély

>> Gáspárik Attila, Stefano Bottoni, Selyem Zsuzsa, Tamás Gáspár Miklós és Vida Gábor

Köszönjük mindenkinek a kiállást, és arra kérünk, ha még nem tetted meg, légy te is a havi előfizetőnk, hogy a Transindex tovább tudjon működni. KATT IDE és TÁMOGASS!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS