2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szex-show és szadista remeteélet a japán televízióban

S.Z. 2005. január 06. 13:10, utolsó frissítés: 10:54

Tinilányoknak találták ki a szigetországi pornóspecialitásnak számító bukake-val megtűzdelt showt – ez olyan, mint a Surprize, surprize, csak egy szexpartival végződik. Egy másik japán show egy komikus 15 hónapos szobafogságáról szól.


Bár csak töredékesen ismerjük a japán médiát, európai szemmel nézve kissé meghökkentők az ottani reality-showk: nemrég letöltöttünk egy filmecskét, mely egy televíziós dugás-showról készült.

A kontextust nem értjük, mivel japánul csak azt a szót ismerjük, hogy "szeretlek". A felvétel sztorija: a műsorvezető agitálja a stúdióban szép számmal összegyűlt tinilányokat. Következő snitt: bevonul két kigyúrt európai csávó meztelenül.
A csajok azonnal ráharapnak – a japán törvénykezés tiltja az orális szex explicit bemutatását, így kikockázott részek következnek. A jelenet a japán pornográfia egy jellegzetességét idézi, a bukakét.

Ez eredetileg hagyományos japán büntetés a nők számára – lényege, hogy a közösség összes férfitagja a térdelő nő arcára élvez. Mára azonban a stigma el lett felejtve, és a lányok szemlátomást nem büntetésképp élik meg a helyzetet.A következő szám egy kiszámolósdi – a nyeremény egy kiadós dugás a közönség előtt, professzionális kameramozgásokkal megspékelve, hatásosan megvágva. A neten kutakodva megtudtuk, hogy Japánban a médiába betörni vágyó fiatalok nyaktörő, végigfilmezett mutatványokkal dobbantanak: például életveszélyesnek minősített országokat utaznak be autóstoppal.

Haláleset egyelőre még nem történt egyik show során sem, de szakértők szerint ez bármikor várható. Találtunk azonban egy show-t, melytől még az állatvédők gyomra is megremeg.
Íme a recept:

meztelenre vetkőztetsz egy embert és bezárod egy szobába, melyben van egy párna, egy asztalka, egy kis rádió, egy telefon, írószerek, egy csomó magazin és több száz nyereményjáték-kupon.

A fentieken kívül nincs semmi – sem ennivaló, sem pedig bútorzat, vécépapír vagy szórakozási lehetőség. A feladat: 1 millió jen (10 000 dollár) értékű nyereményt begyűjteni – közben pedig kizárólag azokból élni.

Iszonyú régen (1998-ban) egy Nasubi (japánul padlizsán) művésznevű komikus tudtán kívül erre vállalkozott, amikor egy "szórakoztatóipari" álláshirdetésre jelentkezett.

Az interjún megjelent fiatal komikusok közül sorsolással választották ki azt, aki a Nippon Televízió (NTV) új reality-showjában szerepel majd. Az NTV producere nem közölte a nyertes Nasubival, hogy az egész ország nézi majd televízión életét a szobában.

Nasubi a szobában töltött második héten kapta meg első nyereményét – zselébonbonokat. Addig nem evett semmit. További néhány hét után bekövetkezett az áttörés: nyert ötkilónyi rizset.

Mivel nem voltak főzőeszközei, először nyersen próbálta megenni, de aztán egy égő és konzervdoboz segítségével sikerült "megfőzni", és írószereket használt evőpálcikának. Mikor néhány hónap múltán elfogyott a rizs, kutyaeledelt evett, esténként pedig rizsért imádkozott – a műsor nézettsége pedig rekordokat döntött. A komikus


állítólag jól viselte a magányt

(15 hónap egyedüllét és nélkülözés után sikerült kiszabadulnia). Napközben kuponok kitöltésével múlatta az időt – havonta 3000 és 8000 közt "teljesített". Nasubi óriási sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy minden egyes nyereménye után "győzelmi tánccal" szórakoztatta a japán tévénézőket.

A szoba az idő múlásával lassan megtelt, és ember által lakott helyre kezdett hasonlítani – a nyeremények azonban néha nagy csalódást okoztak: miután nyert egy televíziót, kiderült, hogy a szobában nincs sem antenna, sem kábel.

A szobába kerülés után öt hónappal vizsgálta meg egy orvos Nasubit, és kiderült, hogy tökéletesen egészséges – bár a bordái majd' kiszúrják a bőrét. Még csak nem is tetvesedett meg, csupán a körme nőtt néhány centi hosszúra, és a haja meg szakálla vált kifésülhetetlenné. Az amúgy sem paradicsomi körülményeket a producer


packázásai tovább nehezítették:

egyszer csak kitudódott, hol tartják bezárva a komikust – a stáb emiatt az éjszaka közepén menekítette más lakásba a bekötött szemű Nasubit. Rizstartalékait persze "ottfelejtették" a régi lakásban. Körülbelül nyolc hónapi szobafogság után nyerte meg Nasubi az első tekercs vécépapírját, aztán egy videót is – így végre megtekinthette korábbi nyereményét, egy tornagyakorlatokat tartalmazó videokazettát.

Az ilyen-olyan nyereményjátékokkal Nasubi 15 hónap alatt a következőket gyűjtötte be: két porszívót, 35 kiló rizset, cipőket, egy dinnyét, egy evőeszköz-készletet, fagyit, csokit, biciklit, televíziót, földgömböt, kitömött állatokat, fogápolási eszközöket, videó-kazettákat, Spice Girls-filmre ingyenjegyet,

továbbá két ingyenes angol nyelvtanfolyamot, fülhallgatókat, CD-ROM-ot, chipszet, egy övet, női fehérneműt (nem volt az ő mérete), kacsahúst, flekkensütőt, gombát, bifszteket, egy sátrat, autógumikat, golflabdákat. Sosem nyert ruhákat, tányért, szappant, könyveket, ágyat, takarót és lábosokat.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS