2020. szeptember 26. szombatJusztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Pap János a Médiabefutó legszívdöglesztőbb pasija

Balázsi-Pál Előd kérdezett:Balázsi-Pál Előd 2004. december 02. 15:35, utolsó frissítés: 15:27

A Tini Dance tánccsoport egyetlen hibája: #b#táncol velük egy srác#/b#, aki annyira ki van találva, hogy a csoport többi tagjára már oda se figyelünk, pedig-pedig. A 19 éves Pap Jánosról van szó. Őt kérdeztük:
Tudod, miért készítjük ezt az interjút?

– Kíváncsi vagyok rá!Úgy döntöttünk, hogy te vagy a Médiabefutó 2004 legszívdöglesztőbb sráca!

– Ez meglepett! Köszönöm.

Jóképű, szexi vagy szép – mi a legmegfelelőbb?

– Mivel férfiakra mondjuk, jóképű, maradjunk ennyiben.

Ezt azt jelenti, hogy csak a lányoknak van esélye nálad?

– Persze, csak a lányoknak.

Mennyi időbe kerül, hogy így nézzél ki?

– Tulajdonképpen nincs túl sok időm magammal foglalkozni, mert rengeteg időt szentelek a táncolásra, rengeteget próbálunk, edzünk. Reggelente a zuhanyzással, hajmosással együtt egy óra. Most már hosszú hajam van, kicsit több időt igényel, de kábé ennyi.

Mennyire tudatosan választod meg a stílusod? Reggel felveszed, ami éppen jön, vagy előre kitalálod, hogy fogsz kinézni aznap?

– Mikor hogy. Amikor fellépésre készülünk, már előző este kiválasztom a ruhákat, és előkészítem, mit veszek föl. Ha pedig hirtelen, véletlenszerűen csörög a telefon, és indulni kell, akkor ami éppen a kezembe akad. De mindig próbálom a színeket összehozni, stílusosan öltözni.

Milyen stílust szeretsz?– Az elegáns– sportos stílus híve vagyok. Tehát se nem túl elegáns, se nem sportos, de mindenképpen kényelmes – végülis ez együtt jár a táncolással, állandó jövés– menéssel, utazással.

Milyen alsóneműt hordasz?

– Boxert általában, de… (nevet) Főleg boxert, maradjunk ennyiben.

Mivel foglalkozol a táncon kívül?

– Idén végeztem a gimnáziumot, sajnos egyetemre nem tudtam bekerülni, így egy évet kihagyok. Épp a sofőriskola közepén vagyok, és jövőre mindenképpen újra próbálkozom az egyetemmel.

Milyen egyetem?

– Nem mozgással kapcsolatos, amire készülök. Programozó– matematikus. A gimnáziumot Debrecenben fejeztem be, és oda is felvételiztem.

Debrecenben táncoltál?

– Nem, Székelyhídon van a csoport, és ott is edzünk, minden hétvégén. Hétvégenként hazautaztam, péntek– szombat– vasárnap, minden időt kihasználva, maximális erőbedobással edzettünk, hogy eljussunk egy bizonyos szintre.Van barátnőd?

– Jelenleg van.

Még meddig?

– Ezt majd eldönti a sors. De jól megvagyunk, köszönjük. Már régóta tart a kapcsolatunk, időt inkább nem mondok, de már nem friss a dolog.

Akkor inkább ne is kérdezzem meg, milyen gyakoriak az egyéjszakás kapcsolatok nálad?– Nem vetem meg az egyéjszakásokat, de nem vagyok híve. Mióta barátnőm van, mellőzöm őket.

Ki szokott kezdeményezni?

– Azt szoktam mondani, alkalom fűzi. Szeretem, ha én kezdeményezek, és nem egy lány jön oda, de meg kell mondanom, jólesik, ha előadás után odajön egy lány és gratulál, vagy csak egy puszit, aláírást kér.

Ez gyakori?

– Igen, egyre gyakrabban kérnek aláírást.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS