2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

GoPetry Piknik: helyi termékek, jótékonyság és szórakozás egyben

hirdetés 2018. augusztus 28. 16:00, utolsó frissítés: 16:14

Piknikezz a Vásárhelyi Forgatagon! (x)


Helyi, friss termékekkel megpakolt piknikkosarak, zöldövezet, játékok és jótékonysági tombola értékes nyereményekkel. Mivel is lehetne ennél kellemesebben eltölteni a szombati napot? A Vásárhelyi Forgatag keretében szombaton, szeptember 1-én a Petry és a GoTransylvania Travel App pikniket szervez a Vásárhelyi Várkertben.Délelőtt 10 órától várják mindazokat, akik családjukkal, barátaikkal, kedveseikkel szeretnének értékes időt tölteni a város szívében, mégis a szabadban. A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy a piknikre helyi, friss termékeket tartalmazó kosárkákkal érkezzenek, hiszen a piknikkosár szépségversenyen nem csak a kosár kinézetét, de a tartalmát is pontozni fogja a zsűri. Megéri ráfordítani az energiát, hiszen amellett, hogy a nem mindegy mit és milyen csomagolásból fogyasztunk el, a szépségversenyre benevezett kosarak által értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a gondos háziasszonyok/urak. A rendezvényen lehetőség lesz tombolát is vásárolni, ahol szintén értékes ajándékokat nyerhetnek majd, ugyanakkor, a befolyt összeggel támogathatják a Havadtői Családotthont.

A nap folyamán megnézhetik Erdély legamatőrebb fotókiállítását, részt vehetnek interaktív térképfelismerő játékon, valamint benevezhetnek a sonkasaccolás versenyre is, ahol az a személy, aki meg tudja saccolni annak pontos súlyát, hazaviheti Nagyapánk Paraszt Sonkáját!


Töltsünk értékes időt a szabadban barátainkkal, családunkkal, tegyünk kosarunkba helyi termékeket, erősítsük saját gazdaságunkat! További részletek az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS