2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Te jól veszed az akadályokat? Nyerj kalandpark belépőt az Adrenalin Park nyereményjátékával!

X 2018. augusztus 13. 13:28, utolsó frissítés: 2018. augusztus 15. 17:15

Válaszolj kérdésekre, és nyerj belépőt a Kolozsvár melletti kalandparkba, amely szülinapi bulival és sok meglepetéssel vár.


Kolozsvár és környékének kedvelt kalandparkja, az Adrenalin Park szülinapi rendezvénnyel és nyereményjátékkal ünnepli 4 éves születésnapját.

A szülinapi eseményt szerdán, augusztus 15-én szervezik az erdőfeleki Bükkben, a Mikesi házak mellett. Erre a napra a szervezők gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal készülnek. A résztvevők különböző versenyek, kvízek teljesítésével szerezhetnek értékes nyereményeket, sőt a legügyesebbek közül valakinek az Adrenalin Park Bajnoka 2018 címet is odaítélik.

Addig is, amíg a szülinapi eseményre készülünk, az Adrenalin Park két egyszemélyes és egy családi belépővel ajándékozza meg a Transindex kalandvágyó olvasóit.

Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésekre, úgy, hogy a cikk alatti kommentszekcióba beírod a válaszaidhoz tartozó betűkombinációt (például: A-B-C-D-E). A sorsolásban azok a válaszadók vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszolnak.


A sorsolást augusztus 15-én, az Adrenalin Park szülinapján tartjuk, 14:00 órakor. A sorsolás eredményét közzétesszük, majd a nyertesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Ha egy kis segítségre lenne szükséged a kérdések megválaszolásához, érdemes körülnézni az Adrenalin Park weboldalán
Sok sikert!

Kalandpark-kvíz

1. Hány gyerekeknek kialakított akadálypálya található az Adrenalin Parkban?

A. 14
B. 8
C. 3

2. Melyik a legnehezebb pálya az Adrenalin Parkban?

A. Nyuszt
B. Extrém 13
C. Denevér

3. Milyen nyitvatartási programmal működik a kalandpark augusztusban?

A. 10:00 – 20:00
B. 12:00 – 18:00
C. 07:00 – 23:00

4. Mi az Adrenalin Park teraszos vendéglőben a ház különlegessége?

A. Vadgulyás
B. Pacalleves
C Adrenalin hamburger

5. Milyen stílusban épült az Adrenalin Park menedékház?

A. Alpesi
B. Organikus
C. Rusztikus

Frissítés:
Lezártuk a versenyt, a helyes betűkombináció C-B-A-C-B volt. A sorsolás alapján Aranka Ravai Nagy nyerte a családi belépőt, Bogi Costin és Kinga Herman Szabo egyéni belépőt nyertek. Gratulálunk a nyerteseknek, a mai napon felvesszük velük a kapcsolatot.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS