2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Érezd magad királynak: nyerj belépőt a gernyeszegi Awake fesztiválra!

szerk. 2018. augusztus 10. 15:31, utolsó frissítés: 2018. augusztus 14. 16:21

A gernyeszegi Teleki-birtokon is búcsúztathatod a nyári fesztiválszezont, ha velünk játszol.


Már csak egy hét van hátra az Awake Fesztivál második kiadásáig, amikor a festői szépségű gernyeszegi Teleki-birtokon még bulizhatsz egy igazit ezen a nyáron. Idén olyan nemzetközi fellépőkre bulizhatok, mint Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson vagy a The Subways, a magyar fellépők közül az Ivan & The Parazolt és a sZempöl Offchestrát emelnénk ki, a románok közül pedig a Vița de Vie fellépését lehetne említeni, akik a marosvásárhelyi Állami Filharmóniával közösen adnak exkluzív koncertet.

A koncertek mellett pedig bérelhetsz könyvet a szabadtéri könyvtárból, amelyhez évszázados fáival biztosít tökéletes helyszínt a birtok, kiülhetsz a szabadtéri moziba, ahol az idei Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) díjnyertes alkotásait vetítik majd, vagy éppenséggel a kastélyparkban kiállított művészi installációkat fedezhetsz fel magadnak. A szervezők szerint igazi New Funky Royal életérzés lesz.Nyereményjátékunkban arra a kérdésre várjuk a választ Facebook-hozzászólásokban a cikk alján, hogy melyik fellépőnek a koncertjét néznéd meg legszívesebben? (Figyelem, a Facebook-oldalunkon tett hozzászólások nem érnek!)


A válaszolók között 2 darab 1 személyes Awake bérletet sorsolunk ki. A sorsolást kedden, augusztus 14-én, 16 órakor tartjuk. A győzteseket Facebookon fogjuk értesíteni, a bérletet a nyertes e-mailben fogja megkapni. (A bérlethez nem tartozik sátorhely.)

Segítségként itt a fesztivál programja, napi bontásban:Jelenleg napijegyek 99 lejért válthatók, míg bérleteket 199 lejért lehet venni, sátorhellyel együtt pedig 225 lejbe kerülnek. Egy már megvásárolt érvényes bérlettel 35 lejért lehet külön kempingjegyet váltani az awakefestival.ro és az eventim.ro oldalakon. A helyszínen 225 lejbe kerül egy bérlet, a napijegyeket pedig 120 lejért árulják. További információk a fesztivál honlapján, Facebook- és Instagram-profilján találhatók. Jó szórakozást!Frissítés: Megtörtént a sorsolás, a két felsztiválbérlet tulajdonosa Szabó Anna Réka és Bőjte Aranka. A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot. Gratulálunk, és jó szorakozást kívánunk!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS