2024. április 18. csütörtök
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Hordozható kényelem: rendeljen babzsákokat a motaila.ro-tól!

fizetett hirdetés 2018. június 15. 14:46, utolsó frissítés: 16:24

A babzsákoknak személyisége van, különösen a motaila.ro termékeinek, amelyeket egyéni igények alapján is elkészítenek. (x)


A babzsákok olyan bútorai egy szobának, amelyek meghatározzák annak arculatát és hangulatát. Emellett kényelmesek és könnyen mozdíthatók, bárhova tehetjük a lakásunkban. Ilyen babzsákok és babzsák fotelek széles választékát kínálja a motaila.ro, amely 300 lejes vásárlás fölött ingyen vállalja a házhoz szállítást.

Termékeik a gyerekek kedvencei, a nap bármely pillanatában nagy örömmel használják, akár házi feladatot kell írjanak, akár tévézni szeretnének, de a széles méretbeli választéknak köszönhetően a tinédzserek és a felnőttek is kedvükre találhatnak olyan babzsákokat, amelyben kipihenhetik egy-egy hosszú nap fáradalmait.Az ötletes dizájnnak köszönhetően ugyanis ezek a babzsák fotelek és a babzsákok lehetővé teszik a tökéletes pihenést, amint beleülünk. A babzsák fotel az egész hátat alátámasztja, még a vállakat is körbeöleli.


Egy átlagos székhez képest számtalan előnye van ezeknek a babzsák foteleknek és babzsákoknak:

* nagyon könnyűek, ezért egyszerű szállítani, áthelyezni a lakáson belül és nem csak ott
* mivel nincsenek hegyes élei, nem veszélyeztetik a frissen meszelt falat, nem verik le a vakolatot
* jó minőségű anyagból készülnek és változatos színekben elérhetőek, amelyet aztán végtelen számban lehet kombinálni
A motaila.ro babzsákok és babzsák fotelek széles választékát kínálja, a készleten lévő termékek mellett pedig lehetőséget biztosítanak arra is, hogy rendelését egyéni igényeinek megfelelően állítsa össze. A kézzel gyártott termékere a gyártó garantálja a magas minőséget és az egyediséget!

Ráadásul az ezeknek a termékeknek a feltöltésére használt polisztirol értéknövelő újrahasznosítási eljárással készült, ezért környezetbarátnak mondható. Rendelés esetén a kivitelezési idejük változó lehet, de néhány munkanapnál egyetlen termék esetében sem több.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS