2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Azt tudtátok, hogy a Partiumnak is van fesztiválja?

Ambrus István Ambrus István 2018. április 19. 16:53, utolsó frissítés: 16:58

A rendezvényen a koncertek mellett szakmai programok, sportversenyek és néptánc sátor is lesz.


Idén augusztus 30 es szeptember 2. közt lesz Margittán a Szabadság Feszt. A rendezvény sztárfellépői a Hooligans, Irie Maffia, Margaret Island, Depresszió és a Bagossy Brothers Company. Demián Zsolt, a rendezvény egyik főszervezője elmondta, a fesztivál programkínálata a 18-40 év közötti korosztályt célozza, és nem tekintik a nagyobb fesztiválok konkurenciájának. A Szabadság Fesztet 2010-ben szervezték meg először, az elmúlt években pedig megduplázódott a résztvevők száma, ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy programkínálatukkal nem csak a partiumi, hanem az erdélyi közönséget is megcélozzák.A rendezvény helyszíne a margittai strand, amely Nagyváradtól 56 kilométerre található, busz és vonatjárattal is könnyen megközelíthető.
Boda Gergely szervező elmondta, a fesztivál nulladik napján a népzene és a néptáncot kedvelőket várják színes programkínálattal és magyarországi fellépőkkel. A rendezvény egész ideje alatt vízi és egyéb sportprogramokkal is várják a résztvevőket, idén a szakmai programok keretében nyári egyetem is lesz, amelyen a fő témák a 2019-es európai uniós választások, az Európai Unión belüli önkétesség, munkavállalás és oktatás.

A jegyértékesítés április 20-án, pénteken indul. Első körben a Super Early Bird bérletek 49 leje kerül, ami tartalmazza a sátorhelyet és a termál strand használatát. Jegyeket online a biletmaster.ro oldalon lehet vásárolni.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS