2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Jót, s jól az új esztendőben is! Évet értékel a Petry (X)

X. 2017. december 20. 12:42, utolsó frissítés: 12:57

A Petry cégcsoport a következő szövegben értékeli az elmúlt évét:


Közeledik a legszebb ünnepünk, közeledik az év vége. Ismét évet értékelünk, ismét hálát adunk. A közös ünneplésekkor hálát adunk valamiért, valakikért. Felidézzük azokat az eseményeket, élményeket, amelyek kedvesek számunkra, amelyek előrevittek minket valamiben. Fontosnak tartjuk, hogy az apró dolgoknak is örüljünk, hiszen ezek visznek előre minket a nehezebb időkben.

Leírhatatlanul sok minden történt velünk ebben az esztendőben is, tanultunk és tapasztaltunk új dolgokat; átalakultunk, fejlődtünk, bővültünk. Hiszen ezek az események csak közös munkával és kiváló csapattal valósulhattak meg. Minden egyes ember hozzájárul munkájával, csapatával, kapcsolataival, odaadásával ahhoz, hogy egy cég sikereket érjen el. Van aki közvetett módon vett részt egy folyamatban, van aki tudatosan dolgozott egy feladaton azért, hogy elérjük a kitűzött célt.Új üzleteket nyitottunk Kolozsváron, átalakult és modernebb külsőt kapott több boltunk is, különleges és finom salátáink és szendvicseink állnak a vásárlóink rendelkezésére Kolozsváron és Marosvásárhely főterén, számos képzésen vagyunk túl, egyre népszerűbb termelői vásárokat szervezünk, több Magyar Termék Nagydíjban részesültünk, ismertté váltak a “mentes” termékeink, egyedülállóak és népszerűek a szárított termékeink...


A teljesség igénye nélkül említettünk meg pár változást és fejlődést, de nagyon sok olyan dolog van, ami nem feltétlenül kerül mindig nyilvánosságra, hiszen sok esetben ezek háttérmunkák, de ne feledjük, hogy ezek nélkül is kevesebbek lennénk.

Amikor számadást végzünk, mindig kielemezzük, hogy mit lehetett volna jobban, másként megoldani, és ezek máris új terveket és ötleteket hoznak. Így már számos terv van a jövőre, természetesen mindezek megvalósításában egy ilyen nagyszerű csapatra van szükség.

Jót, s jól!, ez a mi küldetésünk! Tudjuk, hogy egy igazán jó csapat kell ahhoz, hogy ezeket a beruházásokat kivitelezzük, és ilyen nagyszerűen sikerüljenek. Nekünk ilyen jó csapatunk van, a közös munkánk mindig meghozza gyümölcsét. Hálásak vagyunk, hogy vásárlóink kitartanak mellettünk, hogy partnercégeink hűségesek, és munkatársaink áldozatos és kitartó munkája által fejlődünk.

Karácsony közeledtével meghitt családi együttlétet, az új esztendőben békességet és együttérzést kívánunk mindenkinek!
A Petry cégcsoport.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS