2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ismét Magyar Termék Nagydíjat nyertek a Petry termékek

X. 2017. szeptember 20. 12:50, utolsó frissítés: 2017. szeptember 22. 15:40

Több díjat is átvethetett a Petry a magyar parlamentben.


Idén XX. alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj Pályázatot, amelyen második alkalommal a Kárpát-medencében tevékenykedő magyar szervezetek, vállalkozások is aktívan bekapcsolódhattak.

„Örömünkre szolgál, hogy a Petry cégcsoport ismét kitüntetésben részesült. Az idén Magyar Termék Nagydíjat elnyert termékeink a Nyelvkocsonya, az Erdélyi Kolbászok és a Zsebkolbász, továbbá a Petry Látványműhely és Múzeum Kiskukta elnevezésű interaktív gyermekprogramja is megkapta a rangos tanúsító védjegyét. Vállalatunk képviselői ünnepélyes keretek között, 2017. szeptember 5-én a Parlament felsőházi termében vették át a kitüntetéseket.” Varga-Pál-Petry Zsolt, ügyvezető igazgató.

Az 1879-ben alapított Petry mára már több mint 80 féle hagyományos hústerméket készít, a család közel 140 éves receptjei alapján. Akárcsak Petry Zsigmond, a mostani immáron kilencedik generáció által vezetett családi vállalkozásunk is hisz abban, hogy jó minőségű, egészséges hús- és hentesárut csak a manufakturális módszerek megtartása mellett lehet előállítani.

A cég egyik fő filozófiája, hogy helyi farmokról vásárolnak kizárólag egészséges állatokat, hiszen a kiváló termékek minőségét meghatározza a minőségi alapanyag. A termékeket természetes módon állítják elő, válogatott fűszerekkel ízesítik és faforgáccsal füstölik, törekedve arra, hogy megőrizzék a hagyományos ízeket.


A Petry cégcsoport 2016-ban két kategóriában pályázott a Magyar Termék Nagydíjra és mindkét pályázata nagydíjban részesült! Így a Petry Látványműhely és Múzeum, valamint a Petry Zsigmond termékcsalád két terméke: a Kedvenc Házi kenőmájas és a Tepertőkrém hagymával büszkén viseli a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegyét.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS