2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Visszatekintő

hirdetés 2016. december 29. 14:38, utolsó frissítés: 14:38

Egészséget, együttérzést és csupa jó dolgokat kíván a Petry cég közel 300 munkatársa az új esztendőre!


Sokan az év végéhez közeledve számadást adnak egész éves tevékenységükről. Költségvetés, profit, fejlesztések, sokszor a számok beszélnek. Pedig annyi jó emberi dolog történik velünk egész évben. A Petry csoport idén is eredményes évet könyvelhet el. Fejlődünk, megújulunk, átalakulunk.Számunka fontos lépés, hogy a gépjármű parkunk újabb 3 áruszállító autóval bővült, új és hamar népszerűvé vált termékek kerültek fel a terméklistánkra. Az év elején megrendezésre került az első Local Farmers’ Market rendezvényünk, ahol 15 helyi termelő és kézműves népszerűsítette és árusította termékeit. Elképzeléseinket túlszárnyalva vált népszerűvé a kis piacunk, ezért a tervezett negyedévi vásár helyett minden hónap harmadik péntekén megrendezésre került a kis helyi piacunk. Természetesen jövőre is folytatjuk, hiszen vásárlóink visszajelzései megerősítettek abban, hogy értékes és közösségépítő tevékenységet indítottunk útjára.

Idén is csatlakoztunk az Iskola másként programhoz, valamint közel 1700 gyerek látogatta meg az üzemünket és a Petry Látványműhely és Múzeumot. Játszottunk, tornásztunk, nevettünk és virslit ettünk velük. Hálásak vagyunk, hiszen olyan népszerű a programunk, hogy már a jövő évre túljelentkezés van. De mi ennek örülünk, és megpróbálunk minden gyereknek helyet adni, hogy betekintés nyerjenek a napi munkánkba, és felvilágosítsuk őket az egészséges táplálkozásról.

Csatlakoztunk a Közösségi Kártya programhoz, hiszen tudjuk, hogy a közösségi összefogásnak van a legnagyobb ereje. Vásárlóinknak is megmutathatjuk, hogy mindennapi tevékenységükkel milyen módon járulhatnak hozzá a városunk, közösségünk fejlődéséhez. Marosvásárhely kulturális programjaiban is részt kívánunk venni, az idén bekapcsolódunk a Múzeumok Éjszakája programsorozatba- a Petry Látványműhellyel és Múzeummal (gasztronómiai-, sommelier bemutató, koncert).
A 2016-os év legnagyobb büszkesége a Magyar Termék Nagydíj elnyerése volt. Két leadott pályázattal jelentkeztünk a 19. alkalommal kiírt felhívásra. Két, ízletes és vásárlóink kedvenc termékével, a Tepertőkrém hagymával és a Kedvenc házi kenőmájasunk valamint a Látványműhely és Múzeum nyerte el a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. Ezzel az elismeréssel is bizonyosságot nyertünk, hogy jó úton haladunk, hiszen a Magyar Termék Nagydíj Pályázat kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.Több boltunk is új, modern külsőt kapott az idei esztendőben; Kolozsváron pedig harmadik üzletünk nyitotta meg kapuit, hogy a hagyományos receptek alapján elkészített hentesáruink még több igényt kielégítsenek.

Örömünkre szolgált, hogy hűséges médiapartnereink lettek, akik közösségépítő megvalósításainkat az olvasókhoz eljuttatják.Tudjuk, hogy egy igazán jó csapat kell ahhoz, hogy ezeket a beruházásokat kivitelezzük, és ilyen nagyszerűen sikerüljenek. Nekünk ilyen jó csapatunk van, a közös munkánk mindig meghozza gyümölcsét. Hálásak vagyunk, hogy vásárlóink kitartanak mellettünk, hogy partnercégeink hűségesek, és munkatársaink áldozatos és kitartó munkája által fejlődünk.

Egészséget, együttérzést és csupa jó dolgokat kíván a Petry cég közel 300 munkatársa az új esztendőre!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS