2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Már a pornóban is maguk felé hajlik a keze a románoknak

G. L. 2016. január 10. 11:01, utolsó frissítés: 2016. január 15. 15:17

A Trónok harca szexjelenetei is megdobják a PornHub nézettségét.


Végre közzétették 2015 legfontosabb összefoglalóját, ami a legtöbbet árulja el a tavaly emberéről: a PornHub összesítette a felhasználóinak a fogyasztási szokásait, és mivel az adatforgalom tekintetében a 19. helyen van Románia, tehát jó sok pornót nézünk a PornHub különböző csatornáin, egy csomó adat van rólunk is. Ezekből válogattunk egy csokorral.

Tavaly összesen 87,84 milliárd alkalommal kattantak a felhasználok valamilyen pornhubos videóra, amit azt jelenti, hogy a Föld lakóira fejenként 12 videómegtekintés jut. És a love volt az oldal kommentelői által használt leggyakoribb szó. Az oldal legnagyobb fogyasztói természetesen az amerikaiak voltak, az összforgalom 41 százalékát tették ki. Utánuk messze lemaradva jönnek a britek, majd az indiaiak.Viszont átlagosan nem ők töltik a legtöbb időt ott, hanem a fülöp-szigetekiek, akik egy-egy látogatás alkalmával 12 percet és 45 másodpercet időznek. Az átlag egyébként 9 perc és 20 másodperc, aminél a bő másfél másodperccel maradnak kevesebbet átlagosan az amerikaiak, míg mi 7 percet és 41 másodpercet maradunk. Továbbá az is kiderül, hogy napi bontásban este 10 és 12 óra között fogyasztunk leginkább. Mondjuk ezen nem nagyon lepődünk meg. Ennél sokkal érdekesebb, hogy a hét különböző napjaiban lebontva hogyan alakul a pornónézés. Alább erről is találtok egy ábrát. Meg arról is, hogy a nemek szerinti bontás hogyan alakul.
galeria_23073.jpg
galeria_23075.jpg
galeria_23074.jpg
galeria_23076.jpg


A keresőkifejezések elemzése még közelebb visz az emberek megértéséhez, tavaly a lesbian (leszbi) volt a leggyakoribb kifejezés, utána a teen (tini) majd a step mom (mostohaanya) jön. 2014-hez képest a giantess (óriásnő) iránti kereslet ugrott meg leginkább, 1091 százalékkal. Na meg a celebrity sex tape (celebek szexjelentet) és a man eating pussy (nyalás). Előbbi 829 százalékkal, utóbbi pedig 769 százalékkal.

A romániai pornónézők 23 százaléka nő, ami nagyjából megfelel a PornHub statisztikai szerint a világátlagnak, ahol a nők 24 százaléka fogyasztó. A nemek közötti keresési különbségekre is van egy ábra, amit most nagyon nem magyarázok, mert különben nagyon hosszú lesz.galeria_23077.jpg
galeria_23078.jpg
galeria_23079.jpg
galeria_23080.jpg
galeria_23081.jpg


Romániában egyébként a filme porno romanesti (román pornófilmek) volt a leggyakoribb keresőkifejezés, ami tavalyelőtthöz képest 17 helyet javított az összesített ragsorban. 445 százalékkal többször kerestek rá erre a kifejezésre, mint egy évvel korábban. Tehát elég jelentősen megugrott a hazai pornóipar iránit kereslet. A keresőkifejezések között egyébként a Románia volt a második, míg a román a harmadik. Ebben egyébként semmi rendkívüli nincsen, általában minden országban a saját országa/saját nyelve pornójára keres rá. Inkább az a furcsa, hogy románul írták be a keresőkifejezést. A top pornósztárok között is egy román lett az első, nálunk Alina Plugaru iránt érdeklődtek a legtöbbet.

A kategóriák közül a mature és a MILF a két legkeresettebb, mind a kettő nagyjából csinos, idősödő nőt jelent. A harmadik pedig a big dick (nagy pénisz) kifejezés. Kategóriákban is leszbikus volt a legkeresettebb világszinten. Egyébként ezt is megnézték nemek szerinti bontásban, hogy is mondjam, sokkal homoerotikusabb lett a nőké, mint a férfiaké. Utóbbi esetben adatok természetesen az egész Földre vonatkoznak, nem Romániára.

galeria_23082.jpg
galeria_23083.jpg
galeria_23084.jpg
galeria_23085.jpg


Világszinten Kim Kardashian a legkeresettebb pornósztár, aki egyébként nem is pornószínész, csak van házi pornóvideója. A második helyre a Mia Khalifa került, aki 2015 nagy felfedezettje lehet, mert 197 helyet javított a népszerűségi toplistán. A tavalyi első Lisa Ann a harmadik idén.
Emellett elkészült a fogyasztók korosztályos bontása is. Eszerint az átlagos fogyasztó 35,3 éves, és a legnagyobb arányban, 31,3 százalékkal, a 18-24 év közötti éppen felnőtt korosztály fogyasztja.
galeria_23086.jpg
galeria_23087.jpg
galeria_23088.jpg


Az, hogy egyre digitálisabb világban éltünk 2015-ben a pornófogyasztásunkon is látszik, ugyanis 26 százalékról 34 százalékra nőt azoknak az aránya, akik okostelefonon nézték a videókat. Ezzel arányosan csökkent az asztali gépen és táblagépen pornót nézők aránya.

A pornónézési kedvünk általában az ünnepek alatt csappan meg jelentősen, ezek közül is a szilveszter környéki szabadságolás veti vissza leginkább, átlagosan 44 százalékkal. Romániában szilveszter környékén 51 százalékkal kisebb a forgalom, karácsony estéjén 39 százalékkal esik, míg karácsony első napján 19 százalékkal. Húsvét vasárnap 18 százalékkal zuhan a pornó iránti kereslet Romániában. A helyi ünnepek közül a május elseje és nyilván az azzal együtt járó kirándulások vetik vissza nagyon a nézettséget, akkortájt 18 százakkal csökken a forgalom nálunk.A visszaesések között talán az a legviccesebb, hogy a britek tavaly Charlotte Elisabeth Diana hercegnő születése napján 3 százalékkal kevesebb pornót néztek, mint átlag. Ezzel egy időben pedig 920 százalékkal ugrott meg a kereslet Kate Middleton iránt. De ugyanilyen érdekesség, hogy a Star Wars legújabb részének a bemutatója környékén 1854 százalékkal megnőtt keresések aránya, és természetesen van a Csillagok háborújának pornó változata. Ugyanígy megnőtt a keresések száma a Trónok harca kifejezésre, amikor április 12. és június 15. között a sorozat futott, és azt ugye nagyon pornósítani sem kellett, mert elég felnőttfilmes szerepel benne amúgy is.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS