2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mamipornóra izgul Románia, de nem veti meg a hazai sztárokat sem

2015. június 11. 16:41, utolsó frissítés: 2015. június 12. 08:09

Az átlagnál kevesebb időt nézünk pornót, de talán csak azért, mert nálunk inkább a fiatalok fogyasztanak online erotikus tartalmat.


A PornHub végre kiadta a romániai pornófogyasztási szokások elemzését, amire gyakorlatilag azóta várunk, hogy tavaly decemberben megjelent a magyarországi összesítés. A PornHub a világ egyik legnagyobb felnőtt filmes oldala, de a főoldal mellett rengeteg szájt tartozik még hozzá, például a RedTube, YouPorn, 8Tube, PornMD, XTube, GayPorn. Az elemzésnél ezeknek az adatait összesítették. És az derült ki, hogy

a világ 20. legnagyobb pornófogyasztói vagyunk,

pontosabban a PornHub fogyasztók között Romániából voltak a 20. legtöbben 2014-ben. Ezzel két helyet javítottunk a 2013-as helyezésünkhöz képest. A listát az Egyesült Államok és Nagy-Britannia vezeti. Egy romániai felhasználó átlagosan 7 perc 19 másodpercet tölt az oldalon, ez a világátlagnál nagyjából két perccel kevesebb (9 perc és 16 másodperc). Viszonyításként a rekorder Fülöp-szigetekiek 12 perc 40 szekundumnyi tartalmat fogyasztottak átlagosan alkalmanként.
A megyék között is jelentős eltérések vannak a pornónézés ideje tekintetében. Bukarestben átlagosan 36 másodperccel több időt töltenek az oldalon, mint a 7:19-es országos átlag. De az átlagnál több időt töltenek pornónézéssel a Konstanca, Temes, Brassó, Kolozs és az Arad megyeiek is. A legkevesebbet Mehedinți megyében néznek pornót az emberek. A magyarlakta megyék közül csak Kovászna megyét említik az elemzésben, ott 17 másodperccel kevesebb pornót fogyasztanak, mint az átlag. Az elemzés készítői szerint jellemzően a mezőgazdasági munkát végzők néznek kevesebb pornót.Ugyancsak szerintük világviszonylatban elég furcsa pornófogyasztási szokásaink vannak: míg máshol általában a munkahét elején nézik a legtöbb pornót, és a hét vége fel a legkevesebbet, addig Romániában csütörtökönként fogyasztjuk a legtöbbet, és szerdán a legkevesebbet. A PornHub statisztikusai szerint talán ez is a mezőgazdaságnak tudható be. A lakosság 30 százaléka dolgozik ezen a területen, emiatt a munkavégzési ritmusuk jelentősen eltér a standard ipari munkahététől. A női felhasználók aránya világszinten 23%-os, Romániában csak 18%. A napszakok tekintetében éjjel 23 és 24 óra között nézzük a legtöbbet (lehet, hogy amikor már hazajöttünk a mezőről, és elaludt az asszony).

A legnépszerűbb kategória a Mature (érett), utána pedig a Teen (tini) jön. Azt nem tudjuk, hogy azért-e, mert frusztráltak vagyunk a péniszünk miatt, de minden esetre szeretünk nagy farkakat is nézni, a Big Dick kategória a harmadik legnépszerűbb.Az adatok annak fényében még érdekesebbek, hogy a pornófogyasztók között legnagyobb arányban a legfiatalabb korosztály van jelen: hivatalosan a 18-24 év közöttiek, utánuk a 25-34 éves korosztály jön, majd a 35-44 év közöttiek. A folyamatos csökkenés az idősebb korosztály esetében is fennáll. Annak ellenére is nálunk az egyik legalacsonyabb a pornófogyasztók átlagéletkora, hogy a pornófogyasztási arányok korosztályos bontásban az egész világon hasonlóan alakulnak.
A legnépszerűbb keresőkifejezések a Románia és a romániai,

amiben semmi meglepő nincs, nagyon sok országban alakul ez így, például a németeknél és braziloknál is. De a gyakoribbak között van a filme porno romanesti és a romanian amateur is. A legnépszerűbb pornós egy igazi milf, Lisa Ann, de utána rögtön egy hazai üdvöske, Alina Plugaru (képünkön) következik. Az internetet tavaly ősszel a meztelen képeivel felrobbantó Kim Kardashian a negyedik legnépszerűbb.
Szilveszter napján esik vissza a leginkább a pornófogyasztás a szabadnapok és ünnepnapok közül: az átlag nézőszám a felére csökken ilyenkor. Utána karácsony estéje, majd az ortodox húsvét és karácsony napja következik. A pornófogyasztásunk december elsején nő meg leginkább az átlaghoz képest.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS