2021. december 8. szerdaMária
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Húsvéti versenyt hirdetünk: keressük Erdély legszebb tojását!

2015. március 30. 16:21, utolsó frissítés: 2015. július 30. 13:23

A jól bevált, hagyományosat szereted, vagy minden évben kipróbálsz valami újat? Most bármelyikkel 100 lejes Nobila Casa utalványt nyerhetsz.


Update 19.4.2015.: Kedves pályázók! Köszönjük szépen mindenkinek a fantasztikus képeket, a verseny lezárult, holnap eredményt hirdetünk. A legtöbb, összesen 739 lájkot vasárnap délig Simon Izabella fényképe kapta.

Update 13.4.2015.: A fotók beküldési határideje lejárt, de még egy hétig lehet lájkolni a legszebb tojásokat, hogy eldőljön, ki lesz a közönség kedvence, és az egyik utalvány nyertese. A beérkezett képeket itt nézhetitek meg!

Csak tiszta forrásból inspirálódsz, vagy a legújabb trendeket vadászod a Pinteresten a húsvéti tojásokhoz is? Bármelyikben is ismersz magadra, a jól végzett munka öröme mellett idén húsvétkor a Nobila Casa és a Transindex közös játékában egy nyereménnyel is motiválhatod magad az ünnepi készülődésre.

Szóval itt az alkalom, hogy megmutasd, mire vagy képes! Fotózd le a frissen elkészült húsvéti tojásokat és küldd el nekünk a jatek@transindex.ro címre. Egy személy legfeljebb három saját fotóval nevezhet, a fényképeket a Facebook-oldalunkra töltjük fel folyamatosan, illetve a legjobbakból válogatást közlünk majd a Transindexen is. A fotókat április 12-e éjfélig várjuk.


A fényképeket április 19-én déli 12 óráig lehet lájkolni, ekkor hirdetünk nyerteseket mindhárom kategóriában. Elsősorban a tojások szépségét díjazzuk, de természetesen a fotók minősége is számít.

És akkor következzenek a díjak: egy 100 lejes Nobila Casa vásárlási utalványt adunk "hagyományos húsvéti tojás" kategóriában, és egy ugyancsak 100 lejes utalvány jár majd a legjobb "innovatív alkotás" készítőjének is. Ezekről a szakmai zsűrink dönt majd. De lesz egy közönségdíjunk is, amit a lájkok száma fog eldönteni: a legnépszerűbb tojások alkotója szintén 100 lejre vásárolhat a Nobila Casa boltokban.

A vásárlási utalványok 2015. április 19. és július 31. között válthatók be.

A Nobila Casa egy kolozsvári székhelyű, hazai dekorációs- és lakberendezési üzletlánc. A Nobila Casa elhivatott csapata minden szezonban a legújabb világtrendek szerint válogatja össze a tizennégy üzlet kínálatát: a legigényesebb és legmerészebb elképzeléseket is valóra válthatod, ha itt választasz otthonodhoz illő tárgyakat.

A Nobila Casa családi vállalkozásból 15 év alatt kilenc városban tizennégy üzlettel rendelkező hálózat lett, amely több saját márkát is forgalmaz, és a konyhától a nappalin és a fürdőszobán keresztül minden zegzugba illő, hasznos és szép lakberendezési tárgyak és textíliák széles kínálatával várja a vásárlókat. Ha a tavaszi nagytakarítás mellett kicsit fel is frissítenénk a belső dekorációt, náluk biztosan találunk ehhez ötleteket.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS