2020. december 5. szombatVilma
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Milyen pornó érdekli a nőket?

2014. október 01. 10:01, utolsó frissítés: 2014. október 02. 09:00

Az biztosnak tűnik, hogy szép testű férfiakat és nyalakodó nőket szeretnek a leginkább nézni, de tényleg rajongnak a meleg férfiakért?


Kategóriákra lefordítva ez azt jelenti, hogy a leszbipornó és a melegpornó iránt érdeklődnek a leginkább a nők – ez derül az egyik legnagyobb pornós oldal, a Pornhub statisztikájából. Legalábbis ez a két kategória vezet toronymagasan a nők által nézett pornótartalmak között, utána pedig a tini, majd a kifejezetten nőknek szánt (for women) kategória következik. A férfiak estében a tinik (teen) és az érett nők (MILF és mature) a legkedveltebbek.A Pornhub felhasználói a bejelentkezéskor kell kitöltsék a nemre és érdeklődési körre vonatkozó kérdéseket, hogy eszerint szűrve kapják a videókat. Az oldal működtetetői pedig ez alapján állították össze a saját statisztikáikat.

A nők és férfiak által leggyakrabban keresett kategóriákból például kiderül, hogy a férfiakat jobban érdekli a nagyon kövér nőket szerepeltető pornó (a 13. helyen szerepel a bbw-kategória), míg a nők inkább szeretik a durva, kötözős pornót (a rough sex kategória a 14., míg a bondage kategória a 16. a nőknél).
Ezt számszerűen is alátámasztja a Pornhub statisztikája, a nők 102 százalékkal gyakrabban keresnek rá kemény (hardcore) kategóriára, 90 százalékkal többször a durva szex kategóriára, 83 százalékkal többször a dupla behatolás (double penetration) kategóriára. A kikötözős (bondage) kategória 77 százalékkal gyakoribb a női keresések esetében, mint a férfiaknál. A tini, a MILF, az anál, a hármasszex, a spriccelős, a nagy mellek, a nagy farkak a nők és a férfiak listáján is szerepelnek. Azonban ezek közül többet is a leszbi kategóriában szeretnek nézni a nők – írja a Pornhub.

Úgy tűnik, hogy a pornót néző nőknek fontosak a szép testű férfiak, egyrészt ugye a melegpornó miatt, másrészt a közzétett statisztika szerint 103 százalékkal gyakrabban néznek szólóban maszturbáló pasikat, mint a férfiak. Ez valahol nem is olyan meglepő... Ennél nagyobb százalékban a nők csak a kifejezetten nőknek szóló pornó (193 százalék) és a leszbipornó (135 százalék) iránt érdeklődnek.A keresési szavak alapján is rangsorolták a nők és a férfiak érdeklődését. A nők a következő kifejezéseket írják be legtöbbször a Pornhub keresőjébe: leszbi, hármasszex, spriccelős, gangbang és masszázs, a férfiak ezzel szemben a tini, milf és anya kifejezésekre keresnek rá. A statisztika azt is megmutatja, melyek azok a keresések, amikre sokkal de sokkal többször keresnek a nők, mint a férfiak. Ilyen az nyalás (eating pussy) kifejezés, amire 901 százalékkal gyakrabban keresnek rá a nők, mint a férfiak. Utána a nyalás (pussy licking) következik 792 százalékkal, majd a leszbizés (tribbing) jön 664 százalékkal.

A pornószínészeket és a hírességeket is hasonló módon listázták, a nők Kim Kardashian, Mimi Faust és Lisa Ann nevére keresnek rá a leggyakrabban. A férfiak esetében is hasonlóan alakul a toplista, annyi különbséggel, hogy ott az Mimi Faust helyét Madison Ivy veszi át. Érdekesség, hogy a női listán csupán két pornószínész van, James Deen és Mandingo. Így nem meglepő, hogy James Deen nevére 528 százalékkal gyakrabban keresnek rá a nők, mint a férfiak. A második Xander Corvus 460 szakkal, míg a harmadik és a negyedik két melegpornóban szereplő felnőttfilmes, Danny Mountain (289 százalékkal)és Jake Bass (275 százalékkal).

A Pornhub statisztikából csak az nem derül ki, hogy forgalmuk hány százalékát teszik ki a nők, tehát milyen alapja van az összehasonlítgatásnak. Így az adatok legfeljebb érdekesek lehetnek. Az oldal egyébként elég gyakran közöl hasonló statisztikákat, korábban például már mi is megírtuk a különböző operációs rendszerek használóinak pornónézési szokásait összehasonlító elemzést, de rendszeresen jelennek meg a különböző országok pornónézési szokását ismertető statisztikák is. A skóciai népszavazás kapcsán például bemutatták, hogy a skótok 1859 százalékkal gyakrabban keresnek rá skótokat szerepeltető pornóra, mint az angolok, akik viszont 1184 százalékkal többször érdeklődnek a különböző rasszokhoz tartozó személyek szexjelenetei iránt. Romániáról és Magyarországról sajnos még nem készült ilyen kimutatás.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS