2023. június 1. csütörtökTünde
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Tízféle rágót teszteltünk – a fogmosást helyettesítő változat nyert

szerk. 2004. január 08. 18:31, utolsó frissítés: 17:43

Felvásároltuk a monostori boltokban található, többé-kevésbé no-name rágógumikat, és rágtuk is egy darabig őket. Íme a benyomásaink!reakciók: Ez biztos, hogy rágógumi? Szerintem meg van romolva. pár perc múlva: Ennek nincsen már íze. sarokból: Én csípem, még van egy kicsi íze. Az a baj a Hubba Bubbával, hogy elmegy az ízük, és egy idő után omlós lesz, már nem ragad. Viszont lehet velük posztert ragasztani. balról: Hm... savanyú... van valami nagyon furcsa mellékíze, de nem tudok rájönni, hogy mi az. Valami autógumi... Ha sokáig rágod, szerintem megecetesedik. Majd szólok, ha lesz más észrevétel. később: Nektek is megkeményedett? valaki: Aha, kezd. Hőszigetelőnek lehet használni. más: Nem hoztok nekem valami kaját? Ettől a rágótól olyan éhes leszek, hogy majd' megveszek. éppen belép valaki: Ez mai anyag? Én is kéne rágjak? Micsoda E-szaga van... elkezd rágni: Katasztrófa az íze.. savanyú, valami elfuserált barack. Nem, ez nem barack... citrom sem... áfonya vagy valami erdei gyümölcs. Szeder, mittudomén. más: Nem lehetne valami mást is megkóstolni, ami finom?

Ez kóla-ízű, biztos jó... hát kemény. Olyan, mint a szénsav-mentes, meleg kóla. egy perc múlva: Bocs, de muszáj kiköpnöm, nagyon erjedt cefre-íze van. még egy kísérlet: Jujjj, ez lejárt... Kőkemény... egyelőre csak édes meg kásás. más tesztelő: Szóhoz sem jutok.Teljesen átlagos. Asszem beválik ez a mikró izé benne... most ettem szendvicset, és tényleg kiszedett néhány kaja-maradványt a fogaim közül. Bár szerintem a légút-tisztításra nem elég erős. valaki: Hát vegyél be többet... szerintem sokkal frissebb, mint az Excite, az édeskésebb. Legyen ez a nyerő, jó? más: Bocs, én olyan éhes vagyok, hogy most nem akarok rágni...

Olyan fahéjas... mintha szénsavas is lenne. más tesztelő: Igen, majdnem savanyú... vagy méginkább keserű. más: Azt beírtad, hogy túlédesített kóla-íze van, és nem elég gumi-állagú? Olyan, mint a tejberizs. a szomszéd szobából: Jaj, istenem, olyan émelyítő, hogy nem lehet bírni... és máris megkeményedik. Ez rémes, vissza is szolgáltatom.

Ez viszont finom, máris le lehet írni. más: Ez nem cukorka véletlenül? Na igen, és az adagolása nem túl fogyasztóbarát. Túl aprócska. Az enyém már el is párolgott, kérek még egyet. Viszont lehet tőle egy kicsit mentolosat fújni.

Ááááááá... irtó savanyú... szerintem le van járva. Eddig ez a legkatasztrofálisabb. A legelején olyan savanyú, mint három kanál citromlé. Valami összetevője meghülyült. pár perc múlva: Most viszont átment édesbe. De túl nagy darab lett, nehéz rágni.

Jé, ez pont úgy néz ki, mint a kólás rágó. Ugyanolyan kemény... eperhez hasonlít az íze... hát nem hiszem, hogy rá fogok szokni. Na, én áttérek valami másra. valaki: Szörprájz nincs benne? tesztelő: Nincs, ha találok, neked adom.

Szörprájz!!! De focisták. Rossz felbontású lehúzós-képeken. megkóstolja: Mintha egy darab bakelitre haraptam volna rá... enyhe banáníz... aztán valami édeskés... ennyi. tesztmester: mondjál még valamit A szörprájz papírízű. És nem ragad.

tesztelő: Jaj, még nem fogytak el? Már elzsibbadt az állkapcsom. tesztmester: Nyugi, ez az utolsó előtti. Bírd ki. kibontja: Jujj, de jó... szörprájz. Egy zöld motor. Kawasaki. Nem cserélném focistákra. más tesztelő: Az enyémben egy sárga Harley-szerűség volt, csak Suzuki. Lehúzós. A rágó amúgy édes szagú, más semmi. Nem lehetne csak szagolgatni a maradékot? a tesztmester szigorúan ránéz, a tesztelő szó nélkül teszi a dolgát Kőkemény...Az íze is édes...émelyítő... más hozzáfűznivalóm nincsen. Remélem, nem baj.

már csak a tesztmester tesztel, a többiek kidőltek Hm... ez pont úgy néz ki, mint a motoros... Biztos egy gyártósoron gyártják. Az íze is pont olyan, talán egy kicsit kesernyésebb. Ennyit erről.

egy eltévedt lélek: Oda kellett köpni? Jaj, nem tudtam, én lenyeltem az enyémet. (Erős gyomrúak klikk ide)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS