2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Falak és kirakatok

K. A. 2004. január 02. 11:09, utolsó frissítés: 11:09

#b#[fotóriport] #/b# A nagyváradiak soha nincsenek otthon, mert mindig vendégségben vannak, szól a fáma. Kerestük őket, sikertelenül, így nagyváradiak helyet #b#falakat és kirakatokat#/b# nézegettünk. Jó ez így.
Vesa Szepesi kiállítás a Tibor Ernő galériában. Kint tombol a hideg, bent a mediterrán. Helyszín: a Kanonok sor.
Jézus 66. Az ördög a részletekben lakozik. Állítólag ugyanez a modell kapható Mikulás díszítéssel is. De ez nem hoz bennünket lázba, ki gondol már a mikulásokra?Stoppoló mikulás az egyik ajándékbolt kirakatában.A váradiak pici ironikus lelke a jó közérzet letéteményese. Dial-up GSM. Hogy is van ez?A Pussy Club plakátja. Anti-karácsony house party -- no ez biztosan nem kerül be a Krónika kultúra rovatába.Jackson Pollock memorial. Sétálóutcai falrészlet.Részlet járókelők párbeszédéből: -- Nahát, látod Adrian Minunenak sem tartja karban a szemöldökét, mégis, milyen népszerű... – Jó-jó, de nézd meg, Buddhának milyen szemöldöke van, és ő aztán tényleg mennyire sikeres!Ép testben ép test. Vásároljon súlyzót és edzzen a karácsonyi bevásárlásra. Kicsit összezavart bennünket, ennyire egyszerű lenne az élet?

Sas palota up-grade. Lent egy kólás üveg himbálózik.Füledt erotika a nagyáruházban. Ez a romlottság annyira jellemző erre a városra! Brrr.Nagymama kapú.2004 első tendenciózus fotója. És lesz még sok ilyen, ígérjük.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS