2022. október 1. szombatMalvin
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Megnéznék-e saját magukat a Humorfeszt fellépői?

2012. április 26. 18:42, utolsó frissítés: 2012. április 27. 09:31

A 9. Erdélyi Humorfesztivál fellépői: Béfé, Felméri Péter, Zsók Levi, Kozma Attila és a karikaturista Könczy a miértre is válaszoltak.
Há-há-há-há. Nekem mindig is volt ezzel problémám, hogy nem szívesen néztem meg magamat. Elég nagy büntetés lehetek azoknak, akik engem néznek. Viszont tudom, hogy nem vagyok olyan rossz. Mindig is volt egy gátlásom, akár egy filmet vagy színházi előadást néztem vissza. Az ember rengeteget tanulhat ebből, de nem szeretem magam visszanézni. Lehet azért, mert nehezen nézek szembe a saját hibáimmal. Mindig elvárom az emberektől, hogy megmondják, ne kelljen én rájöjjek.

Felméri PéterIgen, mert annyira vicces vagyok. Szerintem mókás lesz és szórakoztató. Csak úgy lenne lehetséges, ha kiszállnék a saját testemből és leülnék egy szabad székre és onnan nézném magam, vagy ha valaki felvenné videóra. Másnak azért ajánlom a fellépésem, mert lehet még nem látott élőben, vagy ha igen, akkor az régen volt. Legutóbb a tavaly léptem fel a Humorfeszten, azóta sok új dolgot írtam, szórakoztató és mókás történeteket.

Könczey ElemérHa vizuális szinten zajlana, természetesen megnézném a Humorfeszten magamat. De a színpadi fellépés nem az én műfajom. Lehet, hogy a karikatúrákat uralom, de stand uposként nem lépnék fel. Mint nézőt, a Humorfeszt minden programpontja érdekel, így a kiállításom is. Én azért néznék meg egy karikatúra-kiállítást, mert szeretek kacagni.

Bálint FerencFigyelembe véve, hogy én élőben, a nézőtérről még egyetlen Szomszédnéni előadást sem láttam, szívesen megnézném magamat. De addig is, amíg a kvantumfizikai párhuzamos valóság vagy a tisztán paraszti ésszel felfogható időutazás ezt lehetővé teszi, addig Mogács előadására vagyok a legkíváncsibb.

Zsók LeventeAzért szeretném magam látni a Humorfeszten, mert van szemem és fülem. A poénokat remélem valaki majd elmagyarázza?!

A Kolozsváron jelenleg is zajló Humorfeszt részletes programját itt nézheted meg!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS