2022. január 17. hétfőAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Átadták a díjakat Erdély kedvenc előadóinak

fotók: Gábos Albin 2012. április 02. 11:28, utolsó frissítés: 11:36

Az erdélyi előadók közül László Attila lett az év férfi hangja, Dancs Annamari pedig az év női hangja. A magyarországi előadók közül Vastag Csaba és Janicsák Veca lett a legjobb.


Összesen huszonhárom kategóriában osztottak ki szakmai díjakat péntek este Sepsiszentgyörgyön a Szabó Kati Sportcsarnokban a Transilvanian Music Awards 2012 Díjkiosztó Gálán.

Az MCP Programiroda a Sepsi Rádióval együttműködésben első alkalommal szervezte meg a gálát, ahol a hazai együttesek mellett több magyarországi előadó is elismerésben részesült. A jelöltek listáját szakértői vélemények alapján állították össze a szervezők, és két héten át zajló online közönségszavazással döntötték el kik kapják a díjakat.


galeria_5338.jpg
Konferanszié
galeria_5339.jpg
galeria_5340.jpg
Jukebox Babie
galeria_5341.jpg
Mc Badi
galeria_5342.jpg
Szabó Ádám interjút ad
galeria_5343.jpg
Király L. Norbi

Az erdélyi előadók közül László Attila lett az év férfi hangja, Dancs Annamari pedig az év női hangja. A magyarországi előadók közül Vastag Csaba és Janicsák Veca lett a legjobb. Transilvanian Music Awards díjkiosztó gálát követően a Magna Cum Laude másfél órás koncerttel örvendeztette meg a rajongóit.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS