2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ők nyerték a 10 doboz vigasztaló Lego Creatort

szerk. 2010. április 01. 13:19, utolsó frissítés: 13:54

Nem volt könnyű még végigolvasni sem a több mint 300 “pályamunkát”. A feladvány így nézett ki:"Írd be az alábbi komment részbe, melyek azok az idegesítő bosszúságok, amiket nem kerülhetsz el, és ha ezek között van olyan, amire enyhítést nyújthat egy Lego Creator, akkor jó esélyed van arra, hogy kapj egyet ajándékba."

A Clevertoys.ro, ahol egyébként hatalmas választékból rendkívül kedvező áron rendelhetsz Legokat, felajánlott 10 doboz kíválóan stresszoldó Lego Creatort.

Akiknek gratulálunk és postázzuk a Lego Creator dobozkákat, a következők:


tredsa
Idegesít, hogy fell kell nőnöm.

J
Nem nekem kell, hanem a páromnak, hogy ha idegesitem, legyen, ami enyhitést nyújtson.

Jankó Szép Ildikó
Rémesen idegesít, hogy a másodikos nagy fiammal minden nap eljátsszuk "az unom a tanulást" játékot, és nekem minden nap meg kell győznöm, hogy kell tanulni, és még el sem mondhatom, hogy sokszor szerintem is milyen marhaságokat tanul. Ő amúgy imád legózni.

b
nagyaon zavar,mikor daniaban leszallok a repulorol, es ott all egy eletnagysagu darth vader legobol, es nincs nalam lego, hogy peldaul bajszot epithessek neki,esetleg a fenykardbol fenygerebjet csinaljak, vagy a palastjabol pantos nyari rucit.mondjuk lehet,hogy nem is allna neki olyan jol:P

Hilton
Manapság az bosszant a leginkább, hogy profitorientált világban élünk és mi nem tartozunk azok közé az emberek közé akik bármikor meg tudnának venni például egy doboz legot. A gyermekeim biztos örülnének neki, mert még soha nem kaptak ilyen játékot. Nagyon bosszant a pénztelenség és az , hogy nem tehetem meg amit szeretnék a pénz hiányában.

rozika
Idegesit, hogy a mai nőktől túl sok mindent várnak el. Legyen jó feleség, jó háziasszony, jó anya, jó munkaerő (persze ha visszaveszik dolgozni, ha már van gyereke), plusz ha még marad ideje magára is, legyen bombanő!!

Molli
Engem az bosszant a legjobban, hogy minden este megfőzöm a vacsit, megterítek, mindeközben a férjecském nyomja a PS-t, és mikor hívom, hogy jöhet enni, ezt a választ kapom: "Oké Drágám, mindjárt, csak még ezt a pályát befejezem!"

Francyska
Az bosszant,hogy akit felvet a pénz az még a kutyáját is kaviárral eteti,mindaddig én még magamnak 1 doboz joghurton is spórolok,hogy másnap a gyerekemnek tudjak venni ételt.

egy vén csaj
Nagyon zavar, ha öregnek néznek és úgy is bánnak velem, pedig még csak 46 éves vagyok. Majd ha ilyenkor előkapom a legót a zsebemből (mégcsak nem is a táskámból), hogy megnyúlnának a tekintetek. Na ez már azért nem zavarna!

Petho Tas
Az bosszant,hogyha se anya se apa nem jatszik velem.Haragszom ha elromlik a jatekom es nem lehet megjavitani.Zavar ha reggel koran felkolt anya,ha az oviban ovoneni megszid vagy dorgal mert csintalan vagyok, zavar hogy apa sokat ul az irodaba es nem velem jatszik.Zavar ha bent kell ulni mert esik az eso ,es lassan jon a jo ido.Zavar hogy mindenki azt mondja : Jaj de aranyos kis fiu, -pedig en mar nagy vagyok,kerek 4 eves.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS