2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Paprika karaoke: Transindexesé a különdíj!

2007. december 19. 16:58, utolsó frissítés: 17:19

Fergetegesre sikerült a Paprika Rádió tegnap esti karaoke partija a Corvinusban. A kolozsvári kereskedelmi rádió műsorvezetői és munkatársai élen jártak a hangulatteremtésben, a színpadon pedig három órán át váltották egymást az énekelni vágyók.

Murányi János, a Paprika rádió műsorvezetőjeMurányi János, a Paprika rádió műsorvezetője

Részrehajlás nélkül állíthatjuk: az est legeredetibb fellépője a transindexes Fülöp Noémi volt, aki zenei kíséret nélkül énekelte el a Mercedes Benz-et. Janis Joplin dalának acapella verziójával kiérdemelte a zsűri különdíját.


A zsúfolt kocsmában azonban más is feltűnést keltett: egy szülési szabadságra készülő hölgy egy dallal búcsúzott kolléganőitől – ilyen az igazi zenés üzenet. Végül övé lett a nagydíj, de ezt nem a zsűrinek, hanem az első helyezettnek köszönheti, aki úgy döntött, felajánlja díját az állapotos hölgynek. Az adományozó egyébként biztosan nem most volt életében először a színpadon: teljesen profi hangja volt, a Médiabefutón is simán döntős lehetett volna New York, New York-előadásával. (szerk.)A Transindex így csináljaA Transindex így csinálja


A Paprika marketingesei és Sike Csanád ügyvezető igazgatóA Paprika marketingesei és Sike Csanád ügyvezető igazgató


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS