2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szex mindenhol, csak az ágyban nem

2007. november 29. 10:11, utolsó frissítés: 10:11

Munkahelyen, szabadban, autóban szexelnek az amerikaiak és az olaszok – a legtöbben azért, mert éppen félrelépnek, egyesek még a szüleikkel laknak, de sokan vannak azok is, akik egyszerűen csak kalandot keresnek.

Az Egyesült Államokban száz férfiból 54, száz nőből negyven találja rendjénvalónak a szexet egy kollégával az Opinion Research Corp. tanulmánya szerint. A Wall Street Journal hasonló vizsgálatából kiderül, hogy az aktív dolgozók negyven százaléka legalább egyszer a gyakorlatban is szert tett tapasztalatra e téren. Las Vegasban iskolát alapítottak annak elsajátítására, hogy miként lehet a legörömtelibb módon felfedezni az irodai szerelmet.

Olaszországban a szállodaárak emelkedése készteti a párokat alternatív helyszínek felkutatására. Első helyre a szabadtéri aktivitás került (37 százalék), a második kedvenc a parkoló (22 százalék), és csak a bronzérem jutott a munkahelyi erotikának (19 százalék).

Míg a bérelt szobákban a párokat nem kötötte az idő, addig a munkahelyeken a légyottok a 17-19 óra közötti időszakra esnek, amikor még hihető lehet egy kis "túlmunka" vagy egy hirtelen összehívott "értekezlet". Az olasz irodai szerelmesek többségükben félrelépő kollégák, de terjed a szokás a fiatal munkavállalók körében is, akik szüleikkel laknak, ezért használják erotikus célokra "második otthonukat". (hvg/mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS