2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fehérnemű irodai viseletként

2007. november 27. 12:57, utolsó frissítés: 12:57

Azzal ünnepelte rekordeladásait az Audrey fehérneműgyártó cég Taizongban, hogy november 21-ét kinevezte Camisole Napnak, és arra kérte az 550 női alkalmazottat, hogy aznap semmi mást ne viseljenek, csak női topot (camisole) és alsóneműt.

"Nyolc új camisolet vezettünk be a piacon, és több mint 20 000 darabot adtunk el kevesebb mint két hónap alatt, ennek emlékére elneveztük november 21-ét Camisole Napnak" - mondja a cég PR menedzsere, Huang Bihui.Az Audrey szerint a dolgozók 90%-a fehérneműben jött munkába.

"Szigorú diétával készültem a napra" - mondta Zhang Yufeng, 32 éves, kétgyermekes anya. - "Amikor otthon felpróbáltam az aznapi viseletem, a férjem megjegyezte, hogy minden nap így kellene öltözködnöm.""A férfiak egész nap pironkodva jártak, és nagyon udvariasak voltak velünk" - tette hozzá Liao Wenshen, egy másik 30 éves alkalmazott. - "Nagyon szórakoztató volt."

A cég ügyvédje, Wu Juanyu nem igazán örül az akciónak. "Lehetséges, hogy néhány nő kényszerítve érezte magát, hogy bekapcsolódjon ebbe az akcióba a rosszalló pillantások és a munkahelyi verseny miatt" - mondta Wu. "Nem tudom, hogy a cég fehérneműt vagy női testet árul" - tette hozzá. (ma.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS