2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Letartóztatták a péniszzsugorító vajákosokat

2007. november 22. 10:41, utolsó frissítés: 10:41

Szenegálban letartóztattak két férfit, akik a panaszok szerint mágikus erejükkel összezsugorították 11 férfi hímtagját. Valójában egy régóta ismert trükkös csalásról van szó, amelynek célja pénz kicsikarása a megijedt emberekből.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a gyanúsítottak azért közelítették meg leendő áldozataikat, hogy kezet rázhassanak velük. Eközben viszont úgymond a fekete mágia praktikáit is bevetették. Később a két elkövető bűntársa felhívta az áldozatok figyelmét a méretben történt hirtelen visszaesésre, valamint arra, hogy a megfelelő térítés ellenében visszaállítható az eredeti méret.

A "megrövidített" áldozatok feljelentést tettek a szenegáli és a guineai férfi ellen - közölte Dél-Szenegál legnagyobb városának, Ziguinchornak a rendőrsége. A "varázslók" őrizetben várják az ügy folytatását.
Mivel a szenegáli büntetőtörvénykönyv nem ismeri a fekete mágiával történő péniszzsugorítás bűncselekményét, így a gyanúsítottak csak akkor kerülhetnének bíróság elé, ha az áldozatok bizonyítani tudják a történteket. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS