2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elárverezték az Elvis ma is él múzeumot

2007. november 13. 10:09, utolsó frissítés: 10:09

Eladta az Elvis ma is él nevű múzeum valamennyi kincsét tulajdonosa, egy 81 éves baptista lelkész az eBay internetes aukciós oldalon 8300 dollárért.

A relikviák közt található egy hangfelvétel, amelyen állítólag Elvis Presley beszél, ám a felvétel jóval a halála után készült. Továbbá két DNS-vizsgálati eredmény: az egyik a 31 éves Elvistől származik, a másik a koporsójában fekvő tetemtől, ám a kettő Bill Beeny múzeumigazgató szerint nem egyezik.

A múzeumban FBI-feljegyzéseknek mondott dokumentumok is találhatók, amelyek állítólag azt bizonyítják, hogy kapcsolat volt Elvis és a szövetségi hatóságok között.

Az Elvis ma is él nevű múzeum St. Louis-tól 85 kilométerre található, és egy mosodából alakította át Bill Beeny 1990-ben, ám most, hogy a relikviákat megvásárolták, megszűnik.

Beeny atya - aki azért döntött az eladás mellett, mert mostantól a rászorulóknak akarja szenteli minden idejét - azt reméli, hogy az új tulajdonos tovább hirdeti a múzeum alapeszméjét, miszerint a király egyáltalán nem halt meg 1977-ben, és ma is él.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS