2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

"Csúnya" Chavez a legszexisebb férfiak között

2007. november 09. 17:13, utolsó frissítés: 17:13

Beszavazták a legszexisebb venezuelai férfiak közé Hugo Chavez elnököt, aki csúnyának tartja magát, a seregben pedig Goofynak becézték.

Goofy kutya, a Walt Disney rajzfilmfigura hatalmas orrú és nagy a szünet elülső fogai között. Így van ezzel Hugo Chavez venezuelai elnök is, de neki még egy termetes szemölcs is éktelenkedik a homlokán, enyhén lelógó ajkai pedig aránytalanul teltek.

Ennek ellenére Chavez az első öt legszexisebb venezuelai férfi egyike egy friss közvélemény-kutatás szerint. A felmérést ráadásul a pozitív elfogultsággal nemigen vádolható Fedecameras, a szocialista politikussal évekig ellenségeskedő kereskedelmi kamara rendelte meg. A kérdezőbiztosok 14 ezer 123 embert faggattak fogyasztási szokásaikról és ízlésükről.

A lakosság túlnyomó részét adó szegények körében rendkívül népszerű elnök arról is híres, hogy kétértelmű, időnként vulgáris megjegyzéseket tesz női rajongóinak és flörtöl velük a tévében, élő egyenes adásban.

A Chaveznél is szexisebbnek tartott férfiak között ott van Winston Vallenilla tévésztár is egy ellenzéki csatornától, amelyet nemrég bezáratott az elnök.

A venezuelaiak egyébként nagyon kényesek a külsejükre, ráncfelvarrás és mellplasztika hétköznapi dolognak számít náluk - utóbbi inkább csak a nők körében -, és a divatbemutatónál nincs népszerűbb műsorfajta a tévében.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS