2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

II. Erzsébet is szerepel a legsikkesebb 50 nő között

2007. november 06. 10:42, utolsó frissítés: 10:42

81 éves korában II. Erzsébet brit uralkodót beválasztották a világ legelbűvölőbb 50 asszonya közé. A Vogue magazin decemberi számában megjelenő toplistán a királynő olyan ifjú hölgyek társaságában szerepel, mint Kate Moss vagy Naomi Campbell.

"Ez egy nagyon nagy elismerés. Az uralkodó igen gyakorlatiasan közelíti meg a divatot, és jó érzéke van ahhoz, hogy az alkalomhoz illően jelenjen meg" - reagált a Buckingham-palota szóvivője a hírre.

"A királynő ugyanolyan sikkes bakancsában és fejkendőjében, amelyet balmorali vidéki birtokán visel, mint amikor a koronaékszereket hordja. Az elegancia nem arról szól, hogy mit viselsz, hanem arról, hogy hogyan jelensz meg.

A megjelenést nem lehet megvásárolni, és nem lehet hamisítani" - írta indoklásában a Vogue a brit uralkodóról, aki ebben a hónapban ünnepli gyémántlakodalmát és a jövő hónaptól elmondhatja majd magáról, hogy mindazok közül, akik valaha is Nagy-Britannia trónján ültek, ő uralkodik a legidősebben.

A lista érdekessége, hogy felkerült rá Helen Mirren angol filmszínésznő is, aki II. Erzsébetet alakítja az Oscar-díjat nyert A királynő című filmben.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS