2019. július 18. csütörtökFrigyes
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Román a világ legszebb férfifeneke

2007. november 01. 15:43, utolsó frissítés: 2007. november 02. 09:49

Huszonkilenc országban hirdette meg a Sloggi fehérneműcég a világ legszebb feneke-versenyt három hónappal ezelőtt - az egyik nyertes a 24 éves, román Andrei Andrei, a legcsinosabb női fenék tulajdonosa pedig a 19 éves, bolgár Krisztina Dimitrova.

A legszebb fenekek döntőjébe jutó hátsókat internetes szavazáson választották ki: minden országból 10 férfi és 10 nő vett részt a finálén. Bár a weboldalon csak fehérneműben volt látható a versenyzők popsija, a fotókra így is 130 ezren kattintottak, és 15 ezer személy jelentkezett. A házigazda Németország jelöltjei már az első fordulóban kiestek a versenyből.

A hét tagú zsűriben divatszakemberek mellett egy koreográfus és egy pszichológus is helyet kapott. Ez utóbbi azzal kvalifikálta magát a bírálóbizottságba, hogy tudományos kutatást végzett a "tökéletes fenék" témájában.

A nyertesek fejenként 10 ezer euróval gazdagodtak, manökenszerződést kaptak a Sloggi divatmárka nemzetközi reklámkampányához, valamint egy évre szóló "hátsó-biztosítást" kötöttek nekik, plasztikai műtétet igénylő balesetekre. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS