2020. április 7. keddHerman
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tilos a szex a szuperrepülőgépen

2007. november 01. 09:51, utolsó frissítés: 09:51

Betiltotta a szexet a világ legnagyobb légibuszának fedélzetén az ezt működtető Singapure Airlines. A légitársaság közleményében hívta fel az első osztály duplaágyas kényelmet élvező utasainak figyelmét a normák betartására.

Az A380-as még csak a múlt héten indult nagy hírverés közepette első útjára, ám a romantikus körülményektől elbűvölt utasok miatt máris főhet a légitársaság feje.

"Csak annyit várunk az utasoktól, bárhol legyenek is a gépünkön, tartsák be a normákat, és ne zavarják a többi utast, valamint a személyzetet" - írta a társaság felhívásában.
A gépen ezért arra fogják kérni a 12 első osztályú "kabin" lakóit, hogy tartózkodjanak a szextől, hiszen kis magánhálóik nem hangszigeteltek és nem is teljesen szeparáltak a fedélzettől.

Az A380-as premierjének egyik részese, aki feleségével élvezte a világ első repülő franciaágyának kényelmét, azonban méltatlankodva kérte számon, hogy vajon mit remélt a légitársaság, mikor nyoszolyát, intim körülményeket és korlátlan pezsgőfogyasztást biztosítottak az első osztály megfizetőinek.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS