2019. július 22. hétfőMagdolna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Versace-modell lett a Brando-unoka

2007. október 29. 09:59, utolsó frissítés: 09:59

Marlon Brando unokája lett a Versace divatcég legújabb férfiruha kollekciójának kampányarca.

A 17 éves Tuki (a szó tahiti nyelven szívdobbanást jelent) karrierjének első lépéseit teszi, tulajdonképpen híres nagyapjának köszönhetően. Donatella Versace, aki Brando nagy rajongója volt, észrevette, hogy az unoka szeme, orra, szája pontosan olyan, mint a színészé és szerződést kötött vele.

A reklámképek szakértői Tukit neve és külleme alapján rögtön be is sorolták "a vonzó és elátkozott" személyek közé. Pedig a Brando-unoka éppen a nevéhez fűződő múltat szeretné mihamarabb elfelejteni, bár csak passzív szereplője volt egy igazi hollywoodi drámának, amellyel annak idején a lapok részletesen foglalkoztak.

A fiú anyja Cheyenne Brando, Marlon lánya volt. Apja, Dag Drollet vonzó, de rossz természetű tahiti. A pár három évig élt együtt szerelem és verekedések között, míg 1990-ben a színész fia, Christian Brando testvére védelmében megölte a férfit.

Öt évvel később az alig ötéves Tuki teljesen árva lett, miután Cheyenne öngyilkosságot követett el.

Nagyanyja vette szárnyai alá, az a Tarita, akit Brando a Lázadás a Bountyn című film forgatásán ismert meg, s a Csendes-óceáni szigeten nevelte fel - írta meg a Corriere della Sera című olasz napilap.(mti)


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS