2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fűtőtesthez bilincselték a francia kalandvadászt

2007. október 18. 10:34, utolsó frissítés: 10:34

Egy fiatal lánnyal interneten megszervezett szerelmi találkozóra utazott Vilniusba egy francia internetező, ám a légyott színhelyéül megadott címen egészen másfajta kalandban volt része, mint amire számított: ismeretlenek megtámadták, kifosztották és a fűtőtesthez bilincselték. Szorult helyzetéből csak több nap után sikerült kiszabadítania magát.

A francia férfi, akinek nevét nem közölte az esetről beszámoló BNS hírügynökség, végül úgy menekült meg, hogy sikerült kitépnie a falból a radiátor csövét.

Ekkor ki tudta nyitni az ablakot, hogy segítségért kiáltson, miközben a lakást fokozatosan elöntötte a csőből áradó víz. A franciát a szomszédok által riasztott mentők létrán érték el és kórházba vitték, ahol állapotát súlyosnak minősítették.

A férfi alighanem internetes csapdába esett. A fiatal nő helyett, akire a kölcsönös elektronikus bemutatkozások alapján számított, bűnözők fogadták a megadott címen, akik elvették a pénzét, a bankkártyáit, majd miután a fűtőtesthez bilincselték, távoztak.

Most a vilniusi rendőrség nyomoz utánuk.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS