2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ellopta a nászajándékot az eskető lelkésznő

2007. október 05. 11:36, utolsó frissítés: 11:36

Elcsente a nászajándék zömét az összeeskető lelkész egy esküvőn az Egyesült Államokban.

Az ifjú pár azt kérte a násznéptől, hogy barkácsbolti vásárlási utalványokat kaphasson, mert úgyis fel szeretnék újítani konyhájukat. A diszkréten lefedett lakodalmi kosárban azonban mindössze három utalványra bukkantak, jóllehet a vendégsereg jóval népesebb volt.

A pár diszkréten hallgatott, bár kissé csodálkozott rokonai, barátai fukarságán. Azok viszont idővel elkezdték kérdezgetni, hogy mit vettek a konyhájukba a tőlük kapott utalványokon - és nem csak hárman kérdezősködtek. A dolog ekkor lett gyanús, és némi gondolkodás után csakis a lelkésznő jöhetett szarkaként a számításba. A hölgyet előzőleg nem ismerték, utolsó perben típusú esketőként hirdette magát az interneten, s bár nagyon kedves volt, feltűnően sietve távozott a lakodalomból.

A pár feljelentést tett a rendőrségen, amely azután a násznépből kikerült vevők bankkártyaszámai alapján kiderítette az ajándékutalványok sorszámait, azok alapján pedig sikeresen kinyomozta, hogy a gyanú nem volt alaptalan: az eskető szerszámokkal és mosóporral "nászajándékozta meg" magát.

A rendőrség őrizetbe vette és lopás címén eljárást indított ellene.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS