2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Két kalandort keres csapatába a Travel Channel a Budapest-Bamako ralira

2007. szeptember 19. 13:13, utolsó frissítés: 13:13

Két olyan kalandvágyó utazót keres a Travel Channel, akik részt vennének a nyolcezer kilométeres Budapest-Bamako rali 2008-as futamán, a csatorna képviseletében.


Az október végéig tartó nyereményjátékra

úgy jelentkezhetnek az érdeklődők, hogy egy 1-2 perces filmet készítenek magukról, amelyben kreatívan bemutatják, hogy miért éppen ők lennének alkalmasak a ralin való részvételre. Az elkészült videófelvételeket a YouTube vonatkozó oldalára kell feltölteniük. A legjobb pályázatokat a www.travelchannel.co.uk/b2b című internetes oldalon teszik majd közzé.

A futam több egy autóversenynél, hiszen célja a jótékonysági adományozás. A versenyben résztvevő kétfős csapatok mindegyike örökbe fogad egy afrikai falut, ahová gyógyszereket, ruhákat, játékokat és tanszereket visz.

A Travel Channel a nyereményjáték nyerteseinek biztosítja a repülőjegyet, a szükséges vízumokat, az autót, a költőpénzt, valamint elegendő forrást az örökbefogadott falunak szánt adományok megvásárlásához. A csapatot a csatorna operatőrei is elkísérik, hogy a nézők 2008 tavaszán egy négyrészes filmsorozatban tekinthessék meg az autóverseny legemlékezetesebb pillanatait.

A futam 2008. január 12. és 18. között zajlik. Az útvonal Budapestről indulva Ausztriát, Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Marokkót, és Mauritániát érintve jut el Mali fővárosába, Bamakóba. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS