2019. július 20. szombatIllés
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szállodai lopások topja: a vécépapír az ötödik

2007. szeptember 10. 10:33, utolsó frissítés: 11:14

Győzött a "papírforma": a szállodai törülközők a legkelendőbbek az amerikai hotelek vendégei között, akik előszeretettel lopkodják az effajta emléktárgyakat, de a vécépapír is jól szerepel: az 5. helyen áll.

A Caterer and Hotelkeeper című amerikai lap ezer szállodatulajdonost kérdezett végig, kiderítendő, hogy hoteljükben mely tárgyaknak kel a leggyakrabban lába. A megkérdezettek 40 százaléka a törülközőket nevezte meg. A népszerűségi lista ezüstérmese a fürdőköpeny (32 százalék), míg a harmadik hely a hamutartóknak jutott (18 százalék).

Az öt legnépszerűbb szállodai szuvenír közé került a tévé-távirányító, legalábbis így vélekedett a hoteltulajdonosok 15 százaléka, valamint a vécépapír, amelyre a válaszadók 7 százaléka voksolt.

A vendégek azonban visznek minden egyéb mozdíthatót, vagy leszerelhetőt, úgymint vécéülőkét, vécékefét, vagy akár az ajtó csuklópántját.

Ugyanakkor a vendégek fura feledékenységről tesznek tanúbizonyságot, a hotelszobában hagyják használati tárgyaikat a parókától kezdve a fogprotézisig. Előfordul, hogy családtagjaikat is hátrahagyják - e feledékenységnek leginkább a gyerekek a szenvedő áldozatai.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS