2020. február 21. péntekEleonóra
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Becali énekben adja vissza a román népnek Istenben való hitét

2007. szeptember 07. 10:46, utolsó frissítés: 10:46

Becali tegnap írta alá a megegyezést az RBA zenekiadó igazgatójával, Radu Baronnal, mely szerint karácsony környékén kiadják a Steaua futballcsapat finanszírozójának vallásos énekeket és kolindákat tartalmazó CD-jét.

„Biztos vagyok benne, hogy sikere lesz az albumnak,

ugyanis nagyon jó hangom van.

Az édesanyám felőli nagyapámtól örököltem, aki olaszul énekelt Bostonban. A zene a véremben van, így nem lesz szükségem énekórákra. Jó hallásom és erős hangom van. Megvagyok győződve arról, hogy venni fogják a hangom miatt az albumot, és szép pénz fog jönni a zenéből is. Másrészt


vissza akarom adni a román népnek az Istenben vetett hitet.

A bevétel felét jótékonysági célokra fordítja majd, fogyatékos gyerekeknek és öregotthonoknak adományoz. "Meg fogják látni, hogy az egész világ meg akarja majd hallgatni az általam előadott vallásos énekeket" – mondta Gigi Becali, aki azt is bevallotta, hogy egy ideje már csak vallásos zenét hallgat. Nagyon tetszik neki ez a műfaj, mert nagyon megnyugtató. Néhány éneket kívülről is tudok, például a „Fericirile” (Örömök) címűt, amelyet az albumom is tartalmazni fog. Az albumhoz videóklipet is forgatnak. (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS