2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Párcserés szex: Brăilán nyílt meg az első szvingerklub Romániában

2007. szeptember 06. 15:38, utolsó frissítés: 15:40

Divattá vált Romániában a partnercserés szex, vagy más néven szvingelés, több mint 20 ezer személy hódol az új szexuális trendnek. Ezt bizonyítja, hogy a hétvégén Brăilán megnyílt az első VIP szvingerklub, ahol első körben megbeszélték a klub működési kereteit. A megbeszélést egy szvingparti követte az egyik résztvevő lakásában.

„A gyerekünk megszületése után elhatároztuk, hogy más párok bevonásával fűszerezzük meg a szexuális életünket. Több párral is találkoztunk, néhányukkal nagyon jó barátok lettünk. Ez a szenvedély azonban anyagilag is megterhelő: csak az éves klubtagsági díj 600 lejbe kerül.” - mondta Carla, az egyik résztvevő.

A mások partnerével való szexuális aktus létrehozásának ötlete a svingerszájtok megalapítóinak ötlete volt.„Azért készítettük a honlapot, mert sok román érdekelt abban, hogy ne csak olyan barátokat találjon, akikkel megiszik egy kávét, hanem szexpartnerekre is igény van, és a látogatóink száma minket igazol” - közölte Marian Valentin Ciocea, az egyik legjövedelmezőbb román szájt, a www.hotswinger.ro üzemeltetője. (cancan)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS