2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szex a polgármesteri hivatalban, akár az Emanuelle-ben

2007. szeptember 05. 15:37, utolsó frissítés: 2007. szeptember 06. 12:04

Egy nyugdíjas Bâlteni-i (Gorj megye) tanárnő azt állítja, hogy rajtakapta a helyi polgármestert szexuális aktus létesítése közben annak irodájában.

A nő egy kérést akart leadni, hogy levághasson néhány ágat a kapuja előtti fákról. „A nyilvántartóhoz igazítottak, de úgy gondoltam, mégis inkább közvetlenül a polgármesterrel beszélek. Kopogtattam az ajtón, de nem válaszoltak. Gondoltam, csak túlságosan összpontosít valamire a polgármester, és nem hallja a kopogást, ezért benyitottam. A félhomályban egy női alak rajzolódott ki, egy magas, szép testű alak, aki szexelt a heverőn levő férfival. A zsaluk le voltak húzva. Tisztán láttam, hogy mindketten meztelenek. Kivehettek volna egy szállodai szobát!" - mesélte Marilena Miculescu.

A volt tanárnő azonnal kijött a teremből, és nagy botrányt csapott a hivatal előtt. „Pontosan úgy szexeltek, mint a televízióban, mint az Emanuelle-ben. Mégiscsak a polgármesteri hivatalról van szó, rontják a hivatal presztízsét. 13 órakor történt, épp egy versenyvizsga lehetett, mert előzőleg állások voltak meghirdetve ” - mondta a felháborodott tanárnő.

A polgármester politikai lejáratásnak tartja az esetet. Hűséges a családjához, a feleségéhez – nyilatkozta. „A tanárnő csupán egy férfi és egy női alakot látott, nem bizonyított, hogy én voltam. Negyvenhat éves vagyok, ebben a korban már nem szexelek, csak szeretkezem. A tanárnő már nyugdíjas, a lépcsőmászástól káprázhatott a szeme. Velem is gyakran megtörténik, hogy amire feljövök, nem látok jól. Hétfőn tizenegy órakor volt az utolsó megbeszélésem az egyik alkalmazottal, utána elmentem megbeszélni a községi világítással kapcsolatos gondokat” - védekezett Vasile Vlăduleanu községi polgármester.

A helyiek szerint a polgármester nagy „csajozós” hírében áll, a pletykák szerint szokott nőket felvinni az irodájába. „A tanárnő már öreg, ráadásul tanügyi alkalmazott is volt, világos, hogy nem tetszik neki, amit látott” – mondta egy helybéli férfi. (evz)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS