2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A sültet is ellopta a tolvaj

2007. szeptember 05. 11:22, utolsó frissítés: 2007. szeptember 06. 12:04

Amint szabadlábra helyezték, rögtön újabb lopás véghezvitelén törte a fejét egy vaslui exfegyenc. A lopással a Prahova megyei Păuleşti községben kísérletezett, több lakást tört fel, azonban nem járt szerencsével. Rövidesen a lopási kísérletek után elfogta a rendőrség, az egyik feltört ház kárt vallott tulajdonosa pedig az ellopott sültet is visszaköveteli tőle.

A betörő péntekről szombatra virradóra előbb a ploieşti polgármester vidéki házának ajtaját próbálta feltörni egy feszítővassal. Amikor nem sikerült, az ablakot törte be egy kővel. Innen semmit nem sikerült ellopnia, mert a házra vigyázó alkalmazottak felfigyeltek a zajra.

Így hát odébb állt és a volt alpolgármester, majd a ploieşti Közszolgálati Kht. igazgatójának házát törte fel. “Még a sültet is elvitte” - számolt be a kárról az igazgató. Szerencséje volt, hogy a német dogommal együtt mentem el otthonról, mert ha a kutyát a háznál hagyom, bizony, pórul járt volna a tolvaj. A sült mellett egy üveg italt és 500 lejt kell a tolvajtól visszakapnom” - összegezte az igazgató.(libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS