2020. január 27. hétfőAngelika
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Büntetést kaptak a szerelmespárt büntető rendőrök

2007. augusztus 31. 14:18, utolsó frissítés: 14:18

Büntetést kapott három kínai rendőr, akik őrizetbe vettek és 5000 jüannyi, azaz 1600 lejnyi bírsággal büntettek egy nyilvános helyen ölelkező szerelmespárt.

A holdnaptár hetedik hónapjának hetedik napján, amely a Valentin-naphoz hasonlóan a szerelmesek ünnepe Kínában, egy fiatal pár sétálgatott a déli Hunan tartományban fekvő Csinsi folyójának partján, miközben gyakran átölelték egymást.

A romantikus estének hamarosan három rendőr vetett véget, akik a fiatalokat szétválasztották és igazoltatták. A szerelmeseket ezután a rendőrösre vitték, ahonnan addig nem mehettek el, míg ki nem fizették a büntetést.

Az esetnek a hatóságok is utána jártak, miután az internetezők csúfot űztek a "bűncselekményt" lefülelő erkölcscsőszökből. Végül a három rendőrt büntették meg, a hatóságok pedig a bírságot is visszafizették, és elnézést kértek a szerelmespártól.

A kínai rendőrség korábban nem nézte jó szemmel azokat, akik nyíltan mutatták ki gyengédségüket, nyilvános helyen csókolózni azonban még most sem szabad.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS