2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Félreértett svéd fenekek

2007. augusztus 30. 10:04, utolsó frissítés: 10:04

Idő előtt véget kellett vetni a Sloggi alsóneműgyártó internetes fenékszépségversenynek Svédországban.

A vállalat maga állította le a szavazást, miután ügyfelei nem egészen úgy reagáltak, ahogy azt a reklámkampány szervezői elképzelték. "Sajnos egyes médiumok félreértették arra irányuló kezdeményezésünket, hogy svéd földön felleljük a világ legszebb ülepeit" - jelentette be közleményében a Sloggi.

Több svéd lap egyszerűen pornográfiának nevezte a vetélkedőt, amelynek keretében fotókat publikáltak a szépnek tartott - a cég termékeibe bújtatott - női és férfiúi fenekekről, amelyekről aztán interneten lehetett (volna) szavazni.

"Noha meg vagyunk győződve arról, hogy a panaszok alaptalanok, tiszteletben tartjuk mások véleményét" - olvasható a cégnek az ülepvoksolás leállítását bejelentő kommünikéjében.

Mads Byder, a Sloggi szóvivője megjegyezte: a telefonálók többsége arra szorítkozott, hogy megtudakolja, miért szervez a márka ilyen versenyt. "Inkább kérdések voltak az alsónemű reklámozására általunk választott módszerről, mint tényleges panaszok" - jellemezte diplomatikusan Mads Byder a betelefonálók reagálását.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS