2020. február 28. péntekElemér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Falloszmúzeum Izlandon

2007. augusztus 28. 09:53, utolsó frissítés: 09:53

A világ egyetlen falloszmúzeumát működteti Izlandon egy nyugdíjas spanyoltanár.
Sigurdur Hjartarsons Izland északi részén Húsavik városában létesítette a különös gyűjteményt, amely a látogatók szerint is olyan, mint Frankenstein laboratóriuma.

Az egykori étteremben minden falon üvegedényekben úszkálnak a kiállított objektumok - írja a Die Welt című német napilap online változatának tudósítója.
A 65 éves nyugdíjas 33 esztendeje gyűjti a legkülönbözőbb hímvesszőket. "Az én múzeumomban nincs semmi pornográfia, erotika, vagy más piszkos dolog" - nyilatkozta Hjartasrsons.

195 kiállítási tárgyat saját kezűleg szerzett meg és konzervált a bemutató számára. Egy bikacsökkel kezdődött, amit egy ismerősétől kapott.

A gyűjteményben hörcsög, patkány és tengerimalac, jegesmedve és fóka egyaránt képviselve van. Látható egy bálna 170 centiméteres fallosza is. Embertől származó kiállítási tárgy nincs a múzeumban, bár egy Páll Aranson nevű úr halála után a múzeumra szándékozik hagyni teste ezen darabját. Az úr jelenleg 92 éves, a tároló pedig üres, írja a német lap online verziója.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS