2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hazug lottónyertes apa, állásvesztes fiú

2007. augusztus 17. 09:46, utolsó frissítés: 09:47

Az eddigi legnagyobb brit lottónyeremény nyertesének hazudta magát egy 46 éves skót férfi, mire felnőtt fia rögvest kirúgatta magát az állásából. Aztán megtudta az igazságot.

"Meg tudnám ölni az apám! Csak tudnám, miért hülyített be minket! 5 millió fontot ígért a 35 millióból! Egyik pillanatban milliomos voltam, most meg megint nincs semmim, és próbálhatom visszakunyerálni magam a főnökömnél az állásomba" - fakadt ki a The Sun című brit lapnak a nem tékozló fiú, aki terhes barátnőjével már azt tervezte, hogy Ausztráliába települ át.

A család többi tagjának is jutott - kis időre és elméletileg - nagy összeg. A füllentő a nővérének például 4 millió fontot adott - szóban.

A családfő egyébként még le is fényképeztette magát egy kocsmában egy - nem nyertes - lottószelvénnyel nagyon boldog képet vágva, és a fotók megjelentek egy helyi lapban.

Azóta eltűnt, vélhetően megvárja, míg lehiggad családja. Minden idők legnagyobb brit lottónyereményét, 35,4 millió fontot amúgy egy gyermekét egyedül nevelő postai alkalmazott anyuka nyerte.

Tervei között szerepel, hogy életében először elmegy egy manikűröshöz rendbe hozatni a körmeit, de kanadai és hawaii utazásra is készül, amit nyugodtan megengedhet magának, hiszen gazdagabb, mint Erzsébet királynő két unokája, Vilmos és Harry herceg.

(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS