2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A pápa a legjobban öltözött férfiak között

2007. augusztus 09. 11:17, utolsó frissítés: 11:17

Vörös bőrcipőjével belépett a világ legelegánsabb férfiúi közé XVI. Benedek pápa.

Az egyházfői lábbeli annyira lenyűgözte az Esquire című amerikai férfimagazin divatszakértőit, hogy a legjobban öltözött személyiségek közé választották a pápát. XVI. Benedek a legjobb kiegészítőt viselő férfinek járó különdíjat érdemelte ki.

A legjobban öltözött urak huszonhármas listáját Tom Brady amerikaifutball-sztár vezeti, aki az indoklás szerint kifogástalan Kennedy stílusú öltönyöket visel és hibátlan sportnadrágokat választ a New England Patriots mezéhez. A második Jay-Z rapzenész-producer, a harmadik Daniel Craig, az új James Bond.

A magazin friss számában megjelent "best dressed"-listán két félig-meddig magyar úr is szerepel: Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök a hatodik helyen végzett, közvetlenül előtte pedig André Balazs milliárdos New York-i hoteltulajdonos.

A listán szereplők közül egyébként a legtöbben - hatan - sportolók. Utánuk következnek öt fővel a politikusok, például Sarkozy előtt két hellyel Barack Obama, az elnökjelöltségre pályázó demokrata szenátor vagy Hamid Karzai afgán elnök, aki a hagyományos népviseletet a nyugati eleganciával kombináló ruhakölteményeivel a tizedik helyet szerezte meg. (mti-panoráma)


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS